Borcea il ataca pe Razvan: "Cu Razvan Lucescu am ajuns langa Burkina Faso!"

Autor: Sport.ro
Miercuri 13 Aprilie 2011, 13:02

"A preferat sa vada Barcelona - Sahtior decat sa vina la comitetul executiv" Cristi Borcea s-a intors de la Miami pentru a fi alaturi de jucatorii lui Dinamo, care vor trece prin foc. Vor avea de jucat cu Otelul si Steaua in campionat iar in Cupa Romaniei ii asteapta un meci greu cu Bistrita.

Cristi Borcea a fost audiat astazi in dosarul transferurilor, care a ajuns la episodul 29. Seful lui Dinamo l-a atacat din nou pe Razvan Lucescu.

"Daca eram prezent in CEx, nu mai era selectioner. Razvan Lucescu ar fi trebuit sa isi dea demisia daca avea demnitate. A preferat sa vada Barcelona - Sahtior decat sa vina la comitetul executiv"

"Pe Otelul o vad campioana. Nu v-ati obisnuit ca pe Steaua sa o batem pe unde o prindem. Ar fi o nebunie ca suproterii sa nu fie prezenti la meci"

"Logic ca nu sunt suporteri la meci pentru ca nici noi jucam nimic. Am venit special la Miami ca sa fiu alaturi de jucatori. Olaroiu este cel mai bun pentru nationala. Piturca a facut performanta cu jucatori mai slabi decat cei de acum. Sunt convins ca dupa meciul cu Bosnia Razvan va pleca", a declarat Cristi Borcea la iesirea de la audieri. 

Coronavirus România, bilanț 28 ianuarie. 2.901 cazuri noi, 989 - numărul pacienților de la ATI
BRAT

Modifică setările cookies