Mocheta, televizor in celula, acces la telefon si sala de fitness! Dezvaluiri incredibile despre regimul de detentie al lui Borcea, la Poarta Alba

Autor: Sport.ro
Sambata 28 Februarie 2015, 12:59

•Condamnat la sase ani si jumatate de inchisoare in Dosarul Transferurilor, Cristian Borcea, fostul actionar al lui Dinamo, isi ispaseste sentinta la in regim semideschis, la Penitenciarul Poarta Alba
•Acolo, Borcea ar avea parte de facilitati pe care unii romani nu le au nici macar acasa

O ancheta a celor de la Administratia Nationala a Penitenciarelor a identificat o serie de nereguli la Poarta Alba, iar in centru lor se afla Cristi Borcea, anunta B1 TV.

Potrivit sursei citate, Administratia Nationala a Penitenciarelor (ANP) a intocmit un raport potrivit caruia fostul actionar al lui Dinamo beneficiaza de conditii preferentiale.

Mai exact, celula in care sta Borcea ar fi fost renovata, ar avea mocheta pe jos, un televizor cu plasma, un frigider, dar si un calorifer electric pe perioada iernii.

In plus, omul de afaceri ar fi avut acces la aparate de fitness, putand face miscare in voie pe o banda de alergat si pe o bicicleta stationara.

Raportul intocmit de ANP mai precizeaza, potrivit B1 TV, ca Borcea a avut parte de tratament preferential si din partea gardienilor, care i-au dat o cheie pentru a ii facilita accesul la un telefon instalat special pentru el in zona spalatoriei in care ar fi trebuit sa lucreze. Astfel, acesta si-ar fi petrecut cel mai mult timp la telefon, in timp ce gardienii i-au pontat activitatea, pentru a ii asigura reducerea pedepsei.

Borcea a beneficiat si de vizite peste numarul celor permise de regulament si de banii primiti in mod direct sau prin intermediul altor detinuti carora familia sa le-a trimis fonduri.

B1.ro mai noteaza ca in celula lui Borcea nu s-au efectuat niciodata controale si ca aceasta ar avea in aceasta parfumuri si alte produse la care alti detinuti nu au acces.

Vlad Voiculescu, atac la Florin Cîțu: ”Ne-am trezit cu un premier care își bate joc de munca unei echipe”
BRAT
Modifică setările cookies