"Frica? Nu-mi este frica, nu mi-a fost niciodata!" Ce spune Cristi Borcea despre revenirea la Dinamo: anunt de ultim moment

Cristi Borcea a fost eliberat azi din inchisoare.

Omul de afaceri in varsta de 48 de ani spune ca ii este dor de fotbal, insa nu o sa mai apara niciodata in conducerea lui Dinamo. Poate doar fiul sau Patrick.

"Mi-e si dor sa revin in fotbal, dar sunt momente... Frica? Nu-mi este frica, nu mi-a fost niciodata, mai ales ca eu am fost antrenat in ’Stefan cel Mare’. Toata viata imi va fi dor de Dinamo. E adevarat ca echipa n-a ajuns in Champions League, dar speram sa ajunga. Insa, s-au schimbat foarte multe in fotbal. Ce bani se bagau de catre Dinamo, Steaua, Rapid, Timisoara, Vaslui, chiar si Ceahlaul, Galati, Craiova. Dar, cu mine sigur nu va mai ajunge Dinamo prin Europa, pentru ca nu o sa mai apar niciodata in conducere. Poate, insa, cu Patrick",
a declarat Cristi Borcea.

Condamnat la 6 ani si 4 luni in 2014 de catre Curtea de Apel, Tribunalul Ilfov a decis astazi eliberarea fostului actionar de la Dinamo! Decizia este definitiva!

Pe 2 mai, magistratii de la Judecatoria Sectorului 4 au respins, in prima instanta, cererea de eliberare conditionata formulata de Cristian Borcea, care executa la Penitenciarul Jilava o condamnare de 6 ani si 4 luni primita in dosarul transferurilor din fotbal.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cum vor învăța elevii din toamnă. Anunțul ministrului Monica Anisie privind anul școlar 2020-2021
BRAT