BOMBA: Raul Rusescu e la un pas de revenirea la Steaua! Anuntul dorit de toti fanii campioanei:

BOMBA: Raul Rusescu e la un pas de revenirea la Steaua! Anuntul dorit de toti fanii campioanei:

Atacantul a devenit favorit pentru o mutare la Steaua dupa ce campioana l-a ratat pe Piovaccari pentru o mutare definitiva.

Putin peste 2 milioane de euro a incasat Steaua pe Raul Rusescu, golgheterul echipei, cedat de Gigi Becali la Sevilla. Spaniolii nu au avut mare nevoie de el in atac, asa ca l-au imprumutat la Braga. A jucat bine, a revenit la Sevilla, insa acum a fost lasat in afara echipei. Definitiv.

REVENIREA

Presa din Spania scrie ca Rusescu este favorit acum sa revina in atacul Stelei. Cei de la 'Estadiodeportivo' noteaza ca Raul are sansa unei reveniri, iar motivele sunt diverse.

Steaua l-a ratat deja pe Piovaccari, care a semnat cu echipa nou-promovata in La Liga, Eibar, iar Steaua nu si-a putut asigura un transfer definitiv.

In plus, campioana negociaza si cu Bokila, care insa nu se stie daca se va adapta sistemului de joc al Stelei, daca va ajunge pana la urma in Ghencea. Asta in timp ce Rusescu s-ar plia pe stilul de joc al echipei la care a stralucit.

La Bokila mai este si problema sumei de transfer pe care o va solicita Terek, ce se ridica la aproximativ 2 mil. de euro; pe varful care a impresionat in tricoul Petrolului, Steaua l-ar vrea insa imprumut pe un sezon, la fel cum a procedat si cu Piovaccari.

Raul este acum intr-o situatie dificila: a fost anuntat ca nu mai face parte din planurile de viitor ale Seviilei, asa ca oamenii de la club i-au oferit un preparator fizic, care il antreneaza doar pe el, in afara echipei. Sentimentul pentru un jucator aflat in aceasta situatie este de izolare totala.

Rusescu a costat 2,3 mil. de euro, cand a plecat la Sevilla, in iunie 2013. El este inca un jucator tanar, are 26 de ani si este cotat la 3 mil. de euro acum, fata de cele 4,6, cat valora cand a plecat din Ghencea.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Unde ne putem vaccina împotriva Covid-19. Guvernul anunță noi centre în locații accesibile
BRAT
Modifică setările cookies