BOMBA iernii in Romania! Steaua poate sa deturneze transferul unei rivale! Un nou jucator de nationala este asteptat la Steaua! Sunt zilele decisive:

Autor: Sport.ro
Sambata 25 Ianuarie 2014, 22:31

	BOMBA iernii in Romania! Steaua poate sa deturneze transferul unei rivale! Un nou jucator de nationala este asteptat la Steaua! Sunt zilele decisive:

► Unii zic c-a fost peste Hagi si Dobrin. A fost? ILIE BALACI, maine de la 19:00, LIVE IN STUDIO SPORT.RO!
► Altii zic ca n-o sa mai avem altul ca el in tenis. Poate Halep? ION TIRIAC, marti de la 19:00, LIVE IN STUDIO SPORT.RO!

Steaua are mare nevoie de un fundas central. Chiar daca Reghecampf nu a spus niciodata acest lucru, e clar ca echipa nu este asigurata in aparare, in conditiile in care are in lot doar trei fundasi centrali de meserie: Varela, Szukala si Gardos.

In cazul ultimului, Steaua poate avea o surpriza, iar o oferta de ultim moment il poate face sa se transfere de la club.

Lipsa unor solutii pentru aparare l-a facut pe Reghecampf sa improvizeze in Antalya, in primul cantonament al iernii: i-a jucat fundasi centrali atat pe Pintilii, cat si pe tanarul Aldea, ambii mijlocasi de meserie.

Astra vrea sa-l ia pe Paul Papp, de la Chievo, jucator pe care italienii au platit 2,5 mil. de euro in 2012 celor de la Vaslui. Numai ca site-ul ViolaNews.com scrie ca Papp este la un pas de despartirea de clubul italian, iar pe urmele sale sunt Astra, cat si Steaua!

Papp nu mai are loc la Chievo, dupa ce clubul sau l-a adus in centrul apararii pe Michele Canini, de la Atalanta.

Mai sunt inca doua probleme, care fac Steaua sa fie foarte departe de a-i obtine semnatura: poate veni doar sub forma de imprumut pana la vara; al doilea motiv este ca Astra s-a inteles cu Chievo, insa lipseste doar semnatura jucatorului. Daca Steaua face o oferta consistenta, atunci il poate deturna.

Papp are 11 meciuri la nationala Romaniei din 2011 pana acum. El are 24 de ani si e cotat la 1,2 mil. de euro, conform transfermarkt.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Ministerul Educaţiei vrea ca orele remediale să fie făcute „faţă în faţă”, indiferent de scenariul în care este localitatea
BRAT

Modifică setările cookies