Bomba! "Cobra" Ilie s-a intors in Liga I. Cu ce echipa lucreaza in secret fostul mare atacant stelist

Adrian Ilie CFR Cluj FCSB Gigi Becali Steaua Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 08 Iunie 2018, 12:25
Data actualizarii: Vineri 08 Iunie 2018, 12:34

Adrian Ilie, fost mare atacant al Stelei si al echipei nationale, a disparut o buna bucata de vreme din prim plan.

Adrian Ilie a preferat ca dupa retragerea din activitate sa intre intr-un con de umbra. Fostul mare atacant si-a vazut de alte afaceri si nu s-a implicat prea mult in fotbal, cu exceptia unei scurte aventuri ca manager al Stelei intre 2007 si 2008. Acum, el a revenit, insa, si ajuta o echipa din Liga I.

Cotidianul Gazeta Sporturilor scrie astazi ca Gigi Becali a mai pierdut un stelist de legenda. Adrian Ilie, fost mare atacant al ros-albastrilor, a ajuns sa lucreze pentru rivala CFR Cluj.

Concret, scrie sursa citata, Adrian Ilie a ajuns sa ii consilieze pe mai marii CFR-ului, chiar daca nu detine oficial un post in organigrama clubului.

"Cobra" a fost introdus in peisaj la CFR de un prieten al sau, Marian Copilu, care este vicepresedinte al clubului. Copilu este mana dreapta a misteriosului Ionut Varga, cel despre care spune ca o controleaza pe CFR. De altfel, acesta este si cel care a negociat cu Edi Iordanescu posibila venire a antrenorului.

Rolul lui Adrian Ilie este de a-i consilia pe conducatorul CFR-ului pe probleme de fotbal, avand un rol important si o influenta in crestere.

In 2008, Adrian Ilie a plecat de la Steaua dupa ce Becali a trecut peste sfaturile sale si a dat afara un jucator adus de el, pe Tiago Gomes.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!