Boloni i-a trimis o scrisoare din Qatar Ministrului Justitiei: "Se poate un regim de detentie mai lejer pentru domnul Padureanu?"

Autor: Sport.ro
Vineri 21 Martie 2014, 17:19

	Boloni i-a trimis o scrisoare din Qatar Ministrului Justitiei: "Se poate un regim de detentie mai lejer pentru domnul Padureanu?"

Fostul selectioner e conectat la informatiile din Romania, chiar daca lucreaza in lumea seicilor miliardari din Qatar.

Boloni i-a trimsi o scrisoare deschisa Ministrului Justitiei, Robert Cazanciuc, in care ii cere un regim de detentie mai lejer pentru fostul sef de la Gloria Bistrita, Jean Padureanu, a carui stare de sanatate se inrautateste pe zi ce trece.

"Neavand cunostinte suficiente in domeniul juridic, as dori sa va intreb: in cadrul sistemului penitenciar, exista posibilitatea unui regim de detentie mai lejer? Daca da, Jean Padureanu, pentru meritele sale din umbra echipei nationale, ar putea beneficia de el? Ma gandesc la Jean Padureanu ca la un om in varsta, aflat intr-o mare deriva. M-as bucura daca s-ar gasi conditii de detentie mai umane, in cazul sau", scrie Boloni, conform Romania Libera.

"Stiu ca acest om se afla acum in inchisoare, judecat si condamnat. A gresit si trebuie sa plateasca. Sunt de acord ca, pentru sanatatea unei natiuni, legile trebuie respectate. Departe de mine gandul de a cere gratierea ori reducerea pedepsei. Intentia scrisorii este mult-mult mai modesta", mai explica Boloni.

Jean Padureanu a fost condamant la 3 ani si 4 luni de inchisoare cu executare in Dosarul Transferurilor.
 

Povestea anchetei jurnalistice despre ursul Arthur. Ramona Ţintea: "Nu am vrut să cred până nu am văzut numele prinţului"
BRAT
Modifică setările cookies