Becali pregateste lovitura de zeci de milioane de euro! Jucatorii care se regasesc in planul patronului: "Discutam eu asa de nebun?!"

Becali pregateste lovitura de zeci de milioane de euro! Jucatorii care se regasesc in planul patronului: "Discutam eu asa de nebun?!"

Gigi Becali s-a gandit cum sa obtina zeci de milioane de euro.

Gigi Becali se bazeaza pe trei jucatori cand vine vorba despre sume mari castigate din transferul lor. Este vorba despre tinerii echipei, Dennis Man, Olimpiu Morutan si Florinel Coman. 

Patronul de la FCSB a dezvaluit care este planul sau legat de eventualele transferuri ale celor trei. 

"Nu mai negociez cand e vorba de 3 jucatori: Man, Morutan si Florinel Coman. Nu mai negociez in milioane, negociez din 10 in 10 milioane. Nu de la 23 la 25 de milioane. 30-40-50 de milioane. Eu asa le negociez preturile. Nu pot sa va spun cu ce echipe sau cand, o sa vedeti!", a declarat Becali la DigiSport. 

Patronul a vorbit si despre oferta pe care o are deja facuta pentru Morutan. 

"Voi credeati ca dadeam eu acum 400.000 de euro pentru 10% din Morutan daca nu aveam oferta de 10 milioane pentru el? Eram asa fraier? Sau pe Man. Daca nu discutam ceva mai spuneam eu de sumele astea de 30-40 de milioane de euro? Doar nu discutam asa de nebun", a continuat patronul celor de la FCSB. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

O nouă tranșă de vaccin Pfizer BioNTech sosește luni în țară. Câte doze primim
BRAT

Modifică setările cookies