Europa League

Dennis Man a impresionat cu cele 3 goluri din Serbia! "A fost decisiv pentru FCSB! E un jucator pe care trebuie sa-l fortezi ca sa dea totul!"

Dennis Man a reusit 3 goluri in cele 120 de minute ale meciului dintre FCSB si Backa Topola. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 18 Septembrie 2020, 13:11
Data actualizarii: Vineri 18 Septembrie 2020, 13:22

Dupa evolutia buna din Serbia, acesta i-a atras atentia lui Narcis Raducan. Fostul oficial al "ros-albastrilor" a declarat ca Man, pe care il considera omul meciului, merita sa fie convocat la echipa nationala a lui Mirel Radoi. 

"FCSB era favorita la tragerea la sorti. La ora jocului era favorita echipa din Serbia. Din pacate avem acest adversar invizibil cu care se lupta intreg fotbalul mondial, iar aici ma refer la acest virus.

Mi-a placut Man. E un jucator pe care il vad foarte bine in ultima perioada. A inceput bine sezonul si poate urca. El trebuie sa faca ceva in fiecare joc, iar ieri chiar a facut multe. A marcat si a fost decisiv pentru echipa sa.

Eu cred ca ar trebui sa fie convocat la echipa nationala. Merita si la ultima convocare, dar intervine si strategia intre selectioneri. Tineretul avea nevoie de un jucator de mare valoare, dar eu cred ca Man e un jucator pe care trebuie sa il fortezi. Man trebuie sa fie ajutat ca apoi si el sa ajute echipa nationala", a declarat Narcis Raducan, potrivit ProSport.

Modifică setările cookies