Becali: "Ma dezic de Duckadam, e problema lui ce spune!" Legenda Stelei, criticata de patron

Becali: "Ma dezic de Duckadam, e problema lui ce spune!" Legenda Stelei, criticata de patron

Duckadam e presedinte de imagine al Stelei, insa Becali spune ca nu se bazeaza pe declaratiile lui. 

Helmuth Duckadam l-a suparat pe Hagi, dupa ce a declarat ca jucatorii veniti de la Viitorul isi pierd foamea de performanta cand ajung la Steaua. Hagi s-a suparat si si-a contrazis fostul coleg, iar acum Becali ii da dreptate. Patronul Stelei spune ca tot ce spune Duckadam in spatiul public nu reprezinta punctul de vedere oficial al clubului.


"Cu tot respectul pentru Helmuth, este opinia lui tot ce spune, nu e niciodata opinia clubului din ce spune el. El e impartial, cu coloana vertebrala, asta nu inseamna ca are dreptate tot timpul.

Eu ma dezic de tot ce spune, el lucreaza la o televiziune de sport. Nu e trimis de noi ca sa spuna, e angajat acolo. La o faza a spus ca arbitrul poate sa dea sau sa nu 11 metri si era 11 metri clar pentru Steaua.

Nu il trimit eu acolo, sunt doar opiniile lui. E problema lui ce spune despre jucatorii Stelei. Hagi s-a iritat pe buna dreptate. Dar eu ii spun ca nu este opinia clubului si a mea. Eu cred in jucatorii lui Hagi, au 19 ani, Neymar are 26 de ani. Sa-l vezi pe Florinel Coman la 22 de ani, stai putin", a spus Becali la Digi. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Israelul vrea să sesizeze ONU, în urma atacului asupra petrolierului MT Mercer Street, care s-a soldat cu moartea unui român
BRAT
Modifică setările cookies