8 2018 10:36

Ultima sansa! Becali s-a hotarat sa ierte un stelist, pe care l-a criticat in ultimele luni: "E jucator de baza! Ramane"


	Ultima sansa! Becali s-a hotarat sa ierte un stelist, pe care l-a criticat in ultimele luni: "E jucator de baza! Ramane"

Gigi Becali spune ca stelistii se vor desparti la vara de Ionut Larie. Nu si de mijlocasul Ovidiu Popescu, caruia s-a hotarat sa-i mai acorde o sansa.

Toata Romania vede Romania! Marti, 27 martie, ora 21.30 Romania - Suedia in direct la Pro TV!

Toata Romania vede Romania! Sambata, 24 martie la ora 20.00, Israel - Romania in direct la Pro TV!

Criticat si el in ultima perioada, in urma prestatiilor mai slabe, care l-au trecut de altfel in postura de rezerva, Ovidiu Popescu mai primeste o sansa din partea lui Gigi Becali. Jucatorul de 24 de ani, adus de la ACS Poli, va ramane si din sezonul viitor.

"Ovidiu Popescu a jucator de baza si va ramane", a spus Gigi Becali pentru ProTV si www.sport.ro

Schimbarea de atitudine a lui Becali fata de mijlocasul care l-a impresionat in primul sau sezon la FCSB vine si din rationamentul ca acesta are inca un potential de vanzare. La 24 de ani, Ovidiu Popescu are inca timp sa isi arate calitatile.

Spre deosebire de Popescu, Ionut Larie a implinit deja 31 de ani, iar forma aratata la Steaua nu a fost cea mai buna.

Ovidiu Popescu a jucat in 17 partide din Liga I in acest sezon, fara sa marcheze vreun gol.

In preliminariile UCL, el a jucat 3 partide, iar in grupele UEFA Europa League a bifat 5 aparitii.

7 comentarii
 • 10 2018
  Ninel Lampard (popescu)fata de cretinoid...
 • 10 2018
  Nia Lampard a lui MM e de liga a 2a.Taran cu acte in regula...
 • 8 2018
  Un.roman Dacă ar asculta și de cei pe care îi are în preajmă,dar a avut un patron care știa tot,iar ceilalți nu știu fotbal,pentru că el a jucat în liga 1. Ar trebui să îl lase să joace ce știe el,dar bine inteles să muncească mai mult și să uite că nu mai are ce învăța. Forța Steaua....
 • 8 2018
  Cornel Tare bine joaca Popescu....e bun in liga a 3-a...
 • 8 2018
  LM Ov.Popescu trebuie sa munceasca mult la antrenamente si individual ,daca vrea sa ramana la Steaua.Calitati fizice are ,viteza are ,trebuie sa-si imbunatateasca tehnica individuala,foarte mult.Nu are tehnica si nu e stapan pe mingie,lucru absolut necesar unui mijlocas.Deasemenea trebuie sa-si imbunatateasca pasa,.da renunte la pasele laterale si sa joace numai in adancime,cu pase laterale se pierde mult din viteza de joc si se da posibilitatea adversarului sa se replieze.Numai daca va rezolva aceste probleme va ajunge un mijlocas de valoare....
 • 8 2018
  Citizen Jurnaliști de 2 lei!cum na marcat Larie in campionat ,idioților???in meciul cu Timișoara 7-0,ce a făcut!luavar dracu de inculți!...
 • 8 2018
  iura ba gigi ba tu nai minte,nu are el calitati de footbalist,parca e un cioban ca si tine...
BRAT