Gigi Becali David Miculescu FCSB UTA Arad Superliga

Becali, gata să ofere 600.000 de euro pentru jucătorul pe care îl vrea neapărat la FCSB

Gigi Becali vrea să întărească lotul celor de la FCSB și a pus ochii pe unul dintre cei mai promițători mijlocași din Liga 1.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 23 Ianuarie 2022, 18:49
Data actualizarii: Duminica 23 Ianuarie 2022, 18:50

David Miculescu de la UTA Arad reprezintă, în continuare, o țintă pentru FCSB. Becali este gata să plătească nu mai puțin de 600.000 de euro pentru a-l aduce la vicecampioana României. 

A mai existat și varianta unui transfer al brazilianului Roger. Acesta va juca, din sezonul următor, la CFR Cluj, cu care s-a înțeles după ce a intrat în ultimele șase luni de contract cu UTA Arad.

"Roger e un jucător bun, cu picior stâng foarte bun. Nu e rapid, dar îţi sare în ochi şi are un fizic remarcabil. Nu-l văd jucând în 4-3-3, pentru că nici atacant lateral nu e, că nu are viteză, nici inter, că nu e dispus la efort. Nu ne-am gândit la el, pentru că avem jucători de atac, fotbalişti, şi la noi Gigi preferă...

Miculescu şi Roger au acelaşi profil, sunt stângaci, nu sunt rapizi, dar Gigi preferă să dea 600.000 de euro să-l ia Miculescu decât să-l ia gratis pe Roger. Dar e jucător bun Roger", a spus Mihai Stoica, la Telekom Sport.

Șase goluri a marcat Miculescu în acest sezon pentru cei de la UTA, pentru care a evoluat în 21 de partide. Site-urile de specialitate îi oferă o cotă de piață de 700.000 de euro.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!