Gigi Becali Acuzatii Gigi Becali becali FCSB Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor Superliga

Becali, acuzat de ULTRAJ! Reactia patronului FCSB dupa ce a fost chemat pentru declaratii: "Un nebun!" 

Gigi Becali are noi probleme cu legea. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 28 Februarie 2019, 11:43
Data actualizarii: Joi 28 Februarie 2019, 11:44

Gigi Becali e acuzat ca i-a trimis mesaje de amenintare directorului Penitenciarului Jilava. Patronul FCSB sustine ca o sa faca plangere pentru denunt calomnios si neaga ferm orice acuzatie.

"El (n.r. - Sorin Dumitrascu) a facut o plangere la Parchet de amenintare sau ultraj. De la Parchet l-au trimis la Militie, iar acolo il chemi pe nebun – spun la modul general nebun – sa dea declaratii. Pe Becali il suna de la Politie. Am vorbit cu doamna de la penitenciar si spune ca n-am amenintat-o, dar trebuie sa dau declaratii. Oricine face o plangere despre mine trebuie sa vin eu la Politie sa zic ca nu am amenintat? Domnului Dumitrasu ii fac plangere pentru denunt calomnios”, a spus Gigi Becali la B1.

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor (FSANP) a anuntat ca au inceput audierile in dosarul penal in care patronul FCSB este acuzat de ultraj.
 

Totul a pornit de la declaratiile lui Gigi Becali!

 

"La acea data, intr-o emisiune televizata, fostul detinut Gheorghe Becali a recunoscut ca a transmis o serie de mesaje de amenintare directorului Penitenciarului Jilava pe motiv ca nu i-ar fi aprobat o noua invoire pentru varul sau, Victor Becali. Aceasta fapta imbraca elementele constitutive ale infractiunii de ultraj si, avand in vedere ca cel in cauza a mai fost condamnat pentru infractiuni care implica amenintari duse pana la capat, am cerut interventia autoritatilor", scrie FSANP.

Tot FSANP acuza Administratia Penitenciarelor ca ar fi dezinformat opinia publica in favoarea lui Gigi Becali.

"Administratia Nationala a Penitenciarelor (ANP) a efectuat verificari si a si informat opinia publica referitor la faptul ca au fost fructificate, au fost valorificate informatiile obtinute in urma verificarilor realizate in aceasta speta, la institutiile abilitate, inclusiv la parchetul competent`. Lucru care din pacate nu se confirma, la organele de urmarire penala nefiind inregistrata sesizarea ANP.

Constatand insa ca este foarte posibil ca ANP sa nu fi transmis sesizarea catre Parchet, asa cum institutia a transmis in mod oficial prin purtatorul de cuvant, am formulat un denunt a carui solutionare face acum obiectul dosarului penal 8471/P/2018, pentru care Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 1 a fixat termen ca pana la 15 martie 2019 sa fie efectuate verificari si audieri", a completat FSANP.

Gigi Becali a iesit din inchisoare la data de 3 aprilie 2015, fiind eliberat conditionat. Patronul FCSB fusese condamnat in 2013 la 3 ani si jumatate, dupa ce a primit o condamnare de trei ani in cazul schimbului de terenuri cu Ministerul Apararii Nationale. La aceasta s-au adaugat cele sase luni pentru condamnarea din dosarul "Valiza".

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!