Becali a SCAPAT de sechestrul pe care-l avea pe 40 de milioane de euro, dar nu scapa de acuzatii! Anunt de ultima ora

Becali a SCAPAT de sechestrul pe care-l avea pe 40 de milioane de euro, dar nu scapa de acuzatii! Anunt de ultima ora

Tribunalul Bucuresti i-a ridicat lui Becali sechestrul asigurator asupra sumei de 184 de milioane de lei (aproximativ 40 de milioane de euro).

Masura fusese luata de procurorii anticoruptie in ancheta care-l vizeaza si pe nepotul lui Becali, Vasile Geambazi. Patronul FCSB e banuit ca ar fi obtinut ilegal de la ANRP suma de 60 de milioane de euro drept despagubiri in contul unui teren revendicat, car care nu putea fi restituit in natura. Procurorii spun ca despagubirile ar fi mai mari cu 40 de milioane de euro decat ar fi fost normal si ca intregul caz se bazeaza pe o evaluare abuziva.

Becali si Geambazi invoca in apararea lor o decizie judecatoreasca a instantei supreme care i-a dat dreptate ultimului. Becali a anuntat ca e gata sa paraseasca tara si sa renunte la cetatenia romana, sustinandu-se categoric nevinovatia in acest dosar.

"Am facut 0, nimic, si procurorul ma acuza de spalare de bani. Imi iau cetatenie in alta tara, imi iau doar drept de sedere in Romania. Chiar daca nu faci nimic, nu scapi de astia, sunt ca raia! Aici doar stau, atat! Eu am dat 60 de milioane donatii, am ajutat oameni cu dizabilitati, copii, am luat vaccinuri. Cand speli bani, iti ramane si tie ceva. Mie ce mi-a ramas? Am cumparat aparatura la spitale de stat, milioane de euro. Am dat 45 de milioane donatii. Mai sunt acuzat ca am schimbat lei in euro si i-am pus in alt cont, cica am spalat banii. Nu poti sa pui lei cu euro in acelasi cont, banca muta banii. Va dati seama in ce tara traim? Procurorul nu e batut in cap, dar are atata rautate incat are mintea intunecata. O sa-l pun eu la punct! Daca nu pot sa-l pun la punct, plec din tara asta! Minciunile si mizeriile pe care le-a scris in ordonanta aia, bai, tata... Am vrut sa fac o conferinta de presa, dar mai stau. Nimeni altcineva nu e acuzat de spalare de bani, iar eu care am dat donatii am spalat banii", a spus Becali la PRO X.

Citeste si:Gigi BecaliFCSB
VIDEO PROTVPLUS.RO

Cioloş: Nu este trecut nicăieri că dacă într-o seară se enervează premierul poate să revoce pe oricine doreşte el
BRAT
Modifică setările cookies