becali Liga 1 man Parma prodan Superliga Becali nu a scos-o de tot din schema pe Anamaria Prodan! Cati bani va incasa impresarul roman de pe urma transferului lui Man! "Stai acasa si iei atat, nu iti convine?"

Becali nu a scos-o de tot din schema pe Anamaria Prodan! Cati bani va incasa impresarul roman de pe urma transferului lui Man! "Stai acasa si iei atat, nu iti convine?"

Dennis Man a devenit cel mai scump transfer din istoria Ligii 1. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 27 Ianuarie 2021, 22:50
Data actualizarii: Joi 28 Ianuarie 2021, 01:16

Becali a declarat ca va primi 13 milioane de euro in schimbul lui Dennis Man. In transferul aradeanului au fost implicati atat Anamaria Prodan, cat si Giovanni Becali, insa impresarul jucatorului a fost sarit din schema.

Gigi Becali a dezvaluit ca a muncit si ea la aceasta mutare, dar varul lui a adus o oferta mai buna. Cu toate acestea, sotia lui "Reghe" va incasa si ea o suma de bani de pe urma transferului lui Man. 

"Am stabilit ca am rezolvat si cu Ana. S-au linistit apele, Ana a muncit si ea, a adus o oferta. Giovanni a muncit si el, a adus oferta mai mare, am tinut-o secreta. I-am spus sa stea la Miami linistita ca o sa primeasca si ea bani. Probabil o sa mai colaboreze la transferurile ulterioare ale lui Man, ca o sa mearga la echipe mai mari... I-am spus: 'stai acasa si iei 100.000, nu iti convine? 

A aflat adevarul, daca Giovanni a lucrat de la A la Z. A zis ca a lucrat si ea, dar i-am spus ca Giovanni a adus oferte mai bune. Cand ea a venit cu oferta de 10 milioane, MM a adus oferta de 13 milioane cu inca doua in doi ani si jumatate. MM l-a sunat pe patronul lor si i-a spus direct sa spuna care e oferta lor. Cand mi-a dat mie oferta Ana de 10 milioane de 4 ani, i-am spus sa le raspunda: "multumim, sunteti foarte amabili, dar jucatorul costa 15 milioane. 

Giovanni a zis: 'eu sunt varul patronului, daca nu ma crezi, vorbeste direct'. I-a dat telefonul lui MM ca eu nu vorbesc engleza. MM i-a spus care e situatia si el a spus bine domne', pentru ca a fost greseala mea si v-am dezonorat intr-un fel, atunci de la 12 milioane, mai adaug un milion si inca doua bonus. MM a ramas prieten cu el, a conversat azi cu el, e din aceeasi localitate cu ginerele lui MM. I-a explicat care e treaba, cum e cu banii, cu bancile, cu aia si-aia si aia", a declarat Gigi Becali pentru DigiSport. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!