Becali a INNEBUNIT cand a aflat ce pedeapsa a primit batausul de la Ploiesti! Reactia VIOLENTA a lui Gigi:

Autor: Sport.ro
Vineri 10 Februarie 2012, 07:18

	Becali a INNEBUNIT cand a aflat ce pedeapsa a primit batausul de la Ploiesti! Reactia VIOLENTA a lui Gigi:

Agresorul lui George Galamaz din meciul de la Ploiesti, dintre Petrolul si Steaua, a primit trei ani cu suspendare plus o amenda de 50 de mii de RON.

Cand a aflat de pedeapsa primita de fanul de la Ploiesti, Gigi Becali a acuzat decizia Tribunalului Prahova si s-a aratat uimit de aceasta lejeritate cu care a fost tratat cazul.

"Va face recurs si daca va ramane la tribunalul Prahova ma astept sa-i dea 2-3 zile cu suspendare. Cum sa-i dai 3 ani cu suspendare, da-i macar 3 saptamani, dar sa le faca la puscarie. Ce-i vrajeala asta? E incurajarea golaniei.

Judecatorii aia au atat de mare curaj sa dea 3 ani cu suspendare. Cum sa-i dea doar 3 ani, nu sunt sanatosi? Trebuie anchetati toti.

500 de milioane e totusi amenda mare. Vai de mama lor, si-au dat foc la valiza, si judecatorii si toti magistratii din Prahova. Cazul acesta este rusinea justitiei.

E clar ca si-au luat spaga si avocatii lui Galamaz! O sa facem noi recurs. Noi, Steaua! Derbedeul ala l-a spaguit pe avocatul lui Galamaz", a spus Gigi Becali la gsptv.

 

Situație critică la UPU Târgoviște. Medicii şi asistenţii cedează pe rând în fața Covid
BRAT

Modifică setările cookies