Live Blog

Miting in Ghencea

IMAGINI EXCLUSIVE de la mitingul suporterilor. Cei "10 mii de fani" au fost doar cateva sute, Jean Pavel explica: "Becali a spart mitingul, dar saptamana viitoare venim din nou"

Urmareste LIVE tot ce se intampla la mitingul suporterilor stelisti, intre 13:30 si 17:00 pe www.sport.ro! 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 24 Octombrie 2015, 21:30
Data actualizarii: Sambata 24 Octombrie 2015, 21:46
21:44 24 Oct

"Ne vrem Steaua inapoi", au strigat cei 1.000 de fani care s-au strans azi in Ghencea. Becali rade de mitingul suporterilor, care vor sa stranga bani si sa cumpere Steaua de la el: "Toti la un loc n-au 100 de mii de euro", spune patronul Stelei. Fanii n-au fortat intrarea pe stadion, in Ghencea, asa cum anuntau!

17:07 24 Oct

Jean Pavel: "Becali i-a speriat pe unii, dar saptamana viitoare venim din nou"

"Amenintand ca ne impusca, ca ne bate Jandarmeria, Gigi a reusit cumva sa sparga aceasta adunare, dar asta nu face decat sa ne mobilizeze mai mult in viitor. Probabil ca aceste actiuni vor deveni saptamanale", a spus Jean Pavel.

Liderul suporterilor "revolutionari" au adaugat: "Cred ca am fost destul de explicit. Sapptamana viitoare vom avea si un site. Acest miting a fost facut doar pentru a ne hotari sa ne organizam intr-o societate pe actiuni, in care sa participam la cumpararea brandului".

15:31 24 Oct
15:11 24 Oct
15:06 24 Oct

1000 de fani s-au adunat in fata stadionului pentru a protesta impotriva CSA Steaua si FCSB. Gigi Becali a vorbit despre actiunile fanilor, despre care spune ca nu au la un loc 100.000 de euro pentru a prelua echipa:

"Sunt niste sute de oameni care nu ma iubesc pe mine. Alte 5 milioane ma iubesc pe mine. Nu ma intereseaza de protestul lor. Mie nu imi este frica. Lor trebuie sa le fie frica. Daca aveau macara, puteau lua Steaua. Eu le zic sa ia macarale, ca sa ia Steaua. Ei vor echipa, dar trebuie ca cineva sa le-o dea. Daca vor sa o cumpere, sa faca o oferta, nu miting cu macaraua. Ei toti la un loc nu au 100.000 de euro. Nu au bani nici sa plateasca salariul unui jucator. Cum sa ia ei echipa? Eu nu am ce sa vorbesc cu ei. Ei sunt teribilisti si poate ii manipuleaza cineva. Pai cum iti permiti, Becali, sa iei campionate dupa campionate si sa duci echipa in Liga Campionilor? Cum adica, Becali, sa aduci 200 de milioane de euro din fotbal? Ia sa pleci, ma. Cum poti doar tu sa tii o echipa si restul nu pot? Nu putem sa distrugem un brand national ca asa vor 600 de oameni si Jean Pavel. Sa stringa bani si sa vina la mine. Nu sa faca miting ca sa plece Becali. Pot sa se stringa si 600 de milioane de suporteri, ca nu pleaca Becali. Eu vind echipa oricui, dar nu vine nimeni. Eu vreau 10 milioane euro, ca atit mai am de scos din echipa", a declarat Becali.

22:03 23 Oct

Gigi Becali a incercat sa opreasca mitingul organizat de suporterii Stelei pe 24 octombrie. Patronul Stelei sustine ca mitingul este ilegal, insa Jamdarmeria anunta altceva. 

"Atentionez parintii sa nu-si lase copiii sa se duca acolo. Sa il lase pe Jan Pavel sa se duca cu inca trei de-ai lui sa faca manifestatie. Fac manifestatie... e ilegala, pot fi arestati, batuti, amendati. Daca intra in unitatea militara, a zis Boroi ca ii impusca. Pai, da, Ghencea e unitate militara. Ce sa cauti intr-o unitate militara?",
 a anuntat Becali intr-o conferinta. 

Jandarmeria anunta insa ca va asigura ordinea la evenimentul la care si-au anuntat prezenta 10.000 de fani ai Stelei. Inatlnirea e sambata, de la ora 13:30, in fata stadionului Steaua din Ghencea. COMUNICATUL JANDARMILOR


Sambata, 24 octombrie a.c., in intervalul orar 13.30 - 17.00, un grup de suporteri ai echipei Steaua Bucuresti organizeaza un miting in fata stadionului Ghencea din Capitala, la care organizatorul a anuntat prezenta unui numar de 10.000 de persoane din Municipiul Bucuresti si din provincie.

Jandarmeria Capitalei va asigura masurile de ordine si siguranta publica in zona de desfasurare a adunarii publice dar si pe traseele de deplasare ale participantilor.

Pentru buna desfasurare a activitatilor, Jandarmeria Capitalei recomanda tuturor participantilor la aceasta adunare publica sa respecte conditiile de organizare si desfasurare a adunarilor publice, orele de desfasurare si locul destinat adunarii respective. 

Jandarmeria Capitalei reaminteste ca, in conformitate cu prevederile Legii 60 din 1991 privind organizarea si desfasurarea adunarilor publice, este interzisa si constituie infractiune participarea la adunarile publice a persoanelor care au asupra lor arme de orice fel, materiale explozive sau incendiare, substante iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant, dispozitive pentru socuri electrice ori alte obiecte ce pot fi folosite pentru actiuni violente sau de tulburare a desfasurarii normale a acestora.

Clipul de promovare al fanilor stelisti

300x250
VIDEO PROTVPLUS.RO
România depune prima cerere de finanțare pentru PNRR, de 3 miliarde de euro. Ce proiecte vor fi finanțate
Modifică setările cookies