Liga 1

Becali renunta la transfer dupa ce a fost acuzat de lipsa de fair play: "Eu nu sunt hot" Steaua pusese ochii pe un fundas stanga

Steaua - Pandurii se joaca duminica seara, pe National Arena.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 23 Octombrie 2015, 17:53
Data actualizarii: Vineri 23 Octombrie 2015, 17:58

Momcilovic a fost in centrul atentiei in aceasta saptamana, dupa ce Steaua si-a manifestat interesul pentru fundasul stanga de la Pandurii. Faptul ca informatia a aparut in saptamana meciului direct dintre cele doua echipe, l-a facut pe managerul gorjenilor, Narcis Raducan, sa reactioneze si sa spuna ca jucatorul nu e de vanzare.

Acesta a revenit apoi si a declarat ca Momcilovic este de vanzare, chiar si pentru Steaua, insa nu in aceasta saptamana. Antrenorul Pandurilor, Edi Iordanescu, a fost si mai transant si a declarat ca Steaua nu este fair play facand aceste oferte jucatorilor inainte de meciul direct.

Patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat astazi ca nu exista acest transfer si ca el nu este "un hot":

"Eu nu stiu, si daca eu nu stiu nu exista asa ceva. La Steaua, eu, daca nu am dat ordin, nu cred ca cineva isi permite. La mine nu exista nedreptate si hotie si furt. Sa faci asa ceva, sa-l instigi pe un jucator, sa-i spui ca-l vrei inainte de meci, e hotie, e furt, iar eu nu sunt hot. E hotie sa faci manevrele astea si eu nu fac. Nu am facut in viata mea asa ceva. E adevarat, am discutat despre Momcilovic, dar nu acum, ci in urma cu 7-8 luni. Repet, ii transmit lui Edi Iordanescu, ca eu, Becali, nu sunt hot, sunt un om drept si imi place dreptatea", a declarat Gigi Becali in conferinta de presa.

Modifică setările cookies