Becali a fost sfatuit sa-l ia pe Vinicius, dar nici nu a vrut sa auda! Cine ar mai fi putut fi o solutie pentru apararea FCSB-ului

Becali a fost sfatuit sa-l ia pe Vinicius, dar nici nu a vrut sa auda! Cine ar mai fi putut fi o solutie pentru apararea FCSB-ului

Valeriu Rachita a dezvaluit in direct la emisiunea Ora Exacta in Sport de pe Pro X, ce l-a sfatuit pe finantatorul FCSB-ului Gigi Becali. 

Paulo Vinicius s-a dovedit a fi un jucator indispensabil in echipa CFR-ului. Brazilianul evolueaza de trei ani pentru clujeni, cu care a reusit sa castige trei campionate la rand si o supercupa a Romaniei. 

Valeriu Rachita a dezvaluit ca in trecut l-ar fi sfatuit pe Gigi Becali sa-l aduca pe fundas la FCSB. La acel moment CFR chiar ar fi fost dispusa sa renunte la serviciile lui Vinicius.

"Eu i-am spus lui Gigi Becali de un an de zile sa-l ia pe Vinicius de la CFR Cluj! Se putea discuta cu impresarul sau ori cu cineva de la CFR, are totusi 35 de ani. Ar fi fost o solutie pentru FCSB. Au avut si ei, CFR Cluj, momente mai proaste si se puteau dispensa de el", a declarat Valeriu Rachita.

Fostul fotbalist al Stelei este de parere ca Virgil Ghita (22 de ani) de la Viitorul ar fi o solutie pentru linia de fund a FCSB-ului. 

"Eu acum il astept pe Ghita de la Viitorul sa explodeze, sa fie un lider. Imi place foarte mult de el si cred ca ar fi o solutie pentru FCSB".

VIDEO PROTVPLUS.RO

În linia întâi în lupta cu pandemia, la doar 25 de ani. Povestea voluntarilor de la SMURD Cluj
BRAT

Modifică setările cookies