Steaua Astra Superliga

Bataie intre Steaua si Astra pentru un jucator BIJUTERIE lansat de Hagi! Ultima oferta pentru Champions League

Steaua cauta in continuare solutii pentru a-si completa lotul! A facut din nou oferta pentru un jucator pe care il vrea de doi ani!

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 13 Iulie 2014, 18:29
Data actualizarii: Duminica 13 Iulie 2014, 18:29

Derby-ul dintre Steaua si Astra s-a mutat in birouri. Cele doua rivale din Liga I au facut oferta pentru Aurelian Chitu, aflat in proprietatea francezilor de la Valenciennes. Chiar daca echipa a retrogradat din Ligue 1 la finalul sezonului trecut si s-a confruntat cu grave probleme financiare, sefii au anuntat ca nu-l vor ceda pe Chitu.

Mijlocasul lateral a ajuns in Franta anul trecut, in schimnul a 800.000 de euro. A jucat putin la Valenciennes in debutul lui 2013-2014, apoi a fost cedat in Grecia, la Giannina. Nici aici n-a impresionat, insa va avea ocazia sa-i convinga pe antrenorii lui Valenciennes ca poate fi o solutie in primul 11. E anuntat printre titularii de baza in noul campionat.

Steaua oferea 400.000 de euro pentru transferul definitiv al lui Chitu, caruia ii pregatea un contract de 10.000 de euro pe luna. Steaua agrea si varianta unui imprumut pe un an, la fel ca si Astra. La Valenciennes, fostul jucator al Viitorului castiga 250.000 de euro pe an.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!