Steaua David Nielsen stromsgodset Liga Campionilor

Reactia FABULOASA a antrenorului lui Stromsgodset cand a aflat ca Steaua i-a luat atacantul: "E echipa mare, nu ne punem cu ea!"

Stromsgodset a castigat sambata pentru prima data dupa 18 luni pe gazon natural si prima victorie in deplasare din aprilie! Adversara Stelei a invins-o cu 1-0 pe Brann in campionat.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 13 Iulie 2014, 13:05
Data actualizarii: Duminica 13 Iulie 2014, 13:03

David Nielsen, antrenorul de 37 de ani al celor de la Stromsgodset, a vorbit pentru Pro TV dupa victoria cu 1-0 de la Brann din ultima etapa a campionatului din Norvegia. Adversara Stelei se afla pe locul 2 in campionat, la 6 puncte in spatele lui Molde.

"Nu avem forta financiara a Stelei"

David Nielsen a laudat Steaua inainte de duelurile din preliminariile Ligii Campionilor. Nu crede ca infrangerea din Supercupa Romaniei o va afecta pe Steaua.

"Ne infruntam cu o echipa foarte mare, de abia asteptam cele 2 meciuri. Supercupa nu e asa de importanta, important pentru Steaua este meciul de miercuri. Stim ca o sa jucam cu o echipa foarte buna! E mai experimentata in Europa, noi avem o echipa tanara. Ne infruntam cu o echipa foarte mare, de abia asteptam cele 2 meciuri. Nu putem s-o concuram pe Steaua la jucatori. E imposibil" a spus Nielsen.

Antrenorul lui Stromsgodset a fost foarte amuzant cand a vorbit despre Mbaye Diagne, atacantul lui Juventus pe care l-a dorit campioana Norvegiei si care este aproape de un imprumut la Steaua: "Daca Steaua vine pentru un jucator, trebuie sa ne dam la o parte. Nu-i problema! N-avem sansa la acel jucator. Daca Steaua vine, trebuie sa ne retragem. Nu putem sa platim banii pe care Steaua ii poate da" a spus Nielsen.

Nielsen a laudat si cele 2 extreme din lotul lui Stromsgodset - pe veteranul Peter Kovacs si pe pustiul de 15 ani, Martin Ostegard:

despre Kovacs: "E un jucator mare, e un profesionist si un exemplu bun pentru jucatorii tineri"
despre Ostegard: "E un mare talent, unul dintre cei mai talentati jucatori din Europa!"

VEZI INTERVIUL VIDEO CU NIELSEN SI TOATA DECLARATIA IN STIRILE DIN SPORT DE LA PRO TV DE LA ORA 20.00

Modifică setările cookies