Basarab Panduru, cuvinte grele la adresa lui Dinamo: "A venit chitită să facă 0-0, e speriată!"

Basarab Panduru Dinamo Bucuresti Otelul Galati Superliga Basarab Panduru
Ionuț Stoica
Data publicarii: Luni 08 Aprilie 2024, 23:45
Data actualizarii: Luni 08 Aprilie 2024, 23:43

Victoria Oţelului Galaţi în faţa lui Dinamo, cu scorul de 1-0, a adus bucurie suporterilor şi a consolidat poziţia formaţiei gălăţene pe locul trei în clasamentul play-out-ului Superligii.

Basarab Panduru, fost internațional, a analizat cu atenție meciul, iar accentul a fost pus pe pregătirea fizică exemplară pe care Dorinel Munteanu a impus-o în cantonamentul montan din România.

Panduru: "Dinamo a venit chitită să facă 0-0"

Panduru s-a axat pe evoluţia celor două echipe, cu accent pe strategia adoptată de Dinamo, care a părut că se mulţumeşte cu un rezultat de egalitate. În contrast, Oţelul Galaţi a demonstrat o formă fizică remarcabilă şi o determinare de neînvins.

  • Basarab Panduru

"Dinamo, prima ocazie a avut-o în a doua repriză. Întrebarea este. Dinamo a venit chitită să facă 0-0, nu poate mai mult de atât sau e speriată de retrogradare şi nu poate juca?

Nu trebuiau jucătorii să joace mai bine? Mă gândeam că echipa va arăta mai bine. Fizic, Oţelul stă excepţional, mă gândeam că nu o ţine din prima etapă până în ultima să alerge în halul ăsta, dar uite că poate.

Dorinel a crezut mereu că poate face mult mai mult cu echipa asta. E incredibil ce face! La începutul campionatui nu vedeai cum se salvează echipa asta, spuneai că e cea mai slabă. Nu mă gândeam la aşa ceva", a declarat Basarab Panduru, conform Orange Sport. 

Clasament Play-out

Standings provided by Sofascore
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!