Liga 1

Basarab Panduru a pus lupa pe patru jucători din Liga 1! Ce îl nemulțumește la ei și cum încearcă să-i ajute

Patru fotbaliști din campionatul intern au intrat sub lupa lui Basarab Panduru. Fostul „secund” al lui Laurențiu Reghecampf la Craiova este nemulțumit de evoluția lor.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 12 Mai 2022, 16:27
Data actualizarii: Joi 12 Mai 2022, 16:35

Cristian Dumitru (20 de ani, atacant împrumutat de FCSB la FC Argeș), Alexandru Ișfan (22, extremă dreapta FC Argeș), Claudiu Petrila (21, extremă stânga CFR Cluj) și Valentin Costache (23, extremă stânga CFR Cluj) sunt jucătorii pe care Panduru i-a luat la „puricat”.

„Eu le-am atras atenţia de un an, de doi ani le zic câtorva jucători: «Aveti grijă că nu e bine, nu arătaţi bine fizic!». Dacă înţeleg bine, dacă nu... nu. 

Eu nu îl văd pe Cristi Dumitru bine fizic. E păcat de un jucător care are calitate, dar nu produce absolut nimic. Cum e păcat şi de Işfan, despre care am spus că are talent, dar la inceput de meci el îşi pregăteşte şortul, tricoul, are alte preocupări, nu fotbalul. I-am spus; «Bă, ai grijă! Poţi ajunge mare fotbalist», dar dacă nu înţelege şi are alte preocupări...

Aşa cum am zis acum ceva timp şi de Costache. «Bă, ai grijă! Poţi ajunge mare fotbalist, nu e bine ce faci». Uite, a ajuns să stea în tribună!

Acum zic de Petrila. «Băi, vezi că nici la tine ceva nu e în regulă, dacă Petrescu a început să joace cu Birligea extremă stânga doar pentru că se antrenează mai bine ca tine!». Dar eu trag un semnal de alarmă, pentru că sunt jucători tineri pe care vreau să îi ajut! Că nu aşa se face treabă, nu aşa se ajunge fotbalist mare”, a declarat Panduru la Orangesport.

Adi Mutu, impresionat de calitățile lui Petrila

Antrenorul Rapidului i-a remarcat calitățile lui Claudiu Petrila, însă a declarat că nu știe dacă poate face față presiunii la care este supus din partea lui Dan Petrescu.  

(n.r. - despre Claudiu Petrila) Eu cred că a avut un început de sezon excelent la CFR. Când l-am luat la lot, era mai mic de vârstă, el și Cîmpanu. De aia nu juca, dar are calități bune une. Acum, nu știu dacă poate să ducă presiunea pe care o creează Petrescu”, a declarat Adrian Mutu la Digi Sport -  mai  multe detalii AICI.

Modifică setările cookies