Liga 1

OFICIAL | Meciul FCSB - CFR, care ar putea decide campioana din acest sezon, se va juca pe stadionul din Buzău

FCSB a încercat în ultimele zile să facă tot posibilul ca meciul cu CFR Cluj din ultima etapă a sezonului să se dispute pe stadionul din Ghencea.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 11 Mai 2022, 15:28
Data actualizarii: Miercuri 11 Mai 2022, 15:35

Se pare, însă, că eforturile oficialilor vicecampioanei au fost în zadar, după cum lasă de înțeles MM Stoica, managerul general al FCSB, în ultimul său mesaj postat pe rețelele de socializare.

FCSB - CFR Cluj se joacă pe stadionul din Buzău

Acesta a anunțat că în mod oficial s-a luat decizia ca meciul cu CFR să se joace pe stadionul din Buzău și lasă de înțeles că cererea făcută de FCSB de a juca în Ghencea a fost respinsă.

„Eforturile tuturor celor care ne-au alungat din nou, probabil zâmbind, din București au fost încununate de succes. Prin urmare, meciul în care sperăm să jucăm pentru titlu se va disputa la Buzău, acolo unde mereu am fost primiți cu brațele deschise.

Ce nu înțeleg factorii ăștia de decizie este faptul că românii empatizează enorm cu cei nedreptățiți. 

Ei vor pierde la alegeri, noi vom câștiga suporteri.

P.S. Până atunci trebuie să căștigăm sâmbătă la despărțirea temporară de stadionul unde 55.000 locuri ar fi fost insuficiente pentru steliști. În anumite condiții”, a scris MM Stoica pe contul personal de Facebook.

FCSB și CFR Cluj se întâlnesc sâmbătă (21 mai, ora 20:00), în ultima etapă a sezonului. Până la meciul cu ardelenii, însă, roș-albaștrii vor trebui să treacă de FC Voluntari, într-un meci programat sâmbătă, de la ora 21:00.

Modifică setările cookies