Liga 1

„Are și ceva din mine!” Adrian Mutu a dezvăluit ce tânăr fotbalist din Liga 1 se aseamănă cu el: „Îmi place de el!” 

Adrian Mutu (43 ani) a vorbit despre tinerii de perspectivă din Liga 1. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 11 Mai 2022, 14:19
Data actualizarii: Miercuri 11 Mai 2022, 14:20

În acest sezon au existat câțiva tineri jucători care s-au făcut remarcați prin prestațiile lor, iar printre ei se numără Octavian Popescu (19 ani), Rareș Ilie (19 ani) sau Claudiu Petrila (21 ani). Fotbalistul de la Rapid se află la primul său sezon în Liga 1, spre deosebire de jucătorii lui FCSB, respectiv CFR Cluj. 

Adrian Mutu se regăsește în Octavian Popescu: „Are și ceva din mine!” 

Adrian Mutu a vorbit despre tinerii fotbaliștii de perspectivă din România, punctând care sunt jucătorii pe care i-a remarcat în urma prestațiilor avute în acest sezon. Fostul selecționer al naționalei de tineret a româniei a vorbit despre jucătorul pe care Gigi Becali speră să ia zeci de milioane de euro, spunând că se regăsește în Octavian Popescu. 

Totodată, antrenorul Rapidului i-a adus în discuție pe Rareș Ilie, Petrila sau Markovic. În cazul jucătorului de la CFR Cluj, Adrian Mutu i-a remarcat calitățile, însă a declarat că nu știe dacă poate face față presiunii la care este supus din partea lui Dan Petrescu.  

„Octavian Popescu are și ceva din mine. Îmi place de el. L-am luat si eu la tineret. El cu Rareș Ilie, Petrila, Markovic, sună bine. Cu toate că joacă toți cam pe acelasi post.

(n.r. despre Claudiu Petrila) Eu cred că a avut un început de sezon excelent la CFR. Când l-am luat la lot, era mai mic de vârstă, el și Cîmpanu. De aia nu juca, dar are calități bune une. Acum, nu știu dacă poate să ducă presiunea pe care o creează Petrescu”, a declarat Adrian Mutu la Digi Sport. 

Modifică setările cookies