Banel si Stancu il apara pe Tatarusanu de FURIA lui Gigi: Nu le-a venit sa creada cand au vazut cum l-a facut praf patronul

Fosti colegi la Steaua, Stancu si Banel s-au intors in Romania unde vor juca din nou impreuna. Piturca i-a convocat pentru amicalul cu Uruguay de pe National Arena. La lot, cei doi vor sa-l incurajeze pe Tatarusanu sa revina in poarta Stelei.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 26 Februarie 2012, 19:00
Data actualizarii: Duminica 26 Februarie 2012, 19:00

Tatarusanu a fost tinta atacurilor patronului in ultimele zile, dupa erorile cu Twente. Patronul Stelei a spus ca s-a impacat cu portarul Stelei, dupa ce l-a vizitat la palat, insa nu este inca clar daca va fi in poarta echipei la urmatorul meci.

Banel si Stancu il apara pe Tatarusanu si spun ca nu trebuie tras la raspundere pentru ratarea calificarii in optimile Europa League:

"In tur, daca era 2-0 la pauza, nu se supara nimeni, nu au avut sansa, eu zic ca nu au avut sansa. Intr-adevar, prea dur atacul, pentru ca pana la urma e fotbal, e un meci, nu depinde doar de el, se intampla. Asa e , cand esti portar si gresesti, imediat se vede. Il sfatuiesc sa fie puternic si sa munceasca la fel de bine cum a facut-o pana acum. Vom discuta la lot.", a declarat Banel.

"Nu e vina lui Tatarusanu, se poate intampla oricui. Nu e el singurul vinovat. Eu nu comentez ce face Becali, nu e treaba mea", a declarat si Bogdan Stancu.

ULTIMELE STIRI

Modifică setările cookies