Luni 11 Iulie 2011, 07:03

Banel pleaca la turci! Ce solutie a gasit Samsunspor sa puna mana pe stelist:


	Banel pleaca la turci! Ce solutie a gasit Samsunspor sa puna mana pe stelist:

Telenovela Nicolita se apropie de sfarsit.

Instaleaza gratuit aplicatia Sport.ro pentru Android si iPhone: stiri de ultima ora si toate sporturile LIVE!

Morosanu da cu pumnul IN DIRECT la ProTV si PRO X, pe 14 decembrie, in Dynamite Fighting Show! Gala incepe la PRO X de la 20:00! Morosanu se bate la PRO TV de la 23:30!

Intrat in ultimul an de contract cu Steaua, Banel Nicolita abia asteapta un transfer afara, iar turcii de la Sampsunspor au gasit solutia perfecta pentru a-l lua pe stelist. Cum din iarna poate semna cu oricine, turcii au facut un plan de atac pentru Nicoliuta.

Astfel, clubul din Turcia vrea sa-l ia cu imprumut pe Banel pentru 200.000 de euro, apoi sa-i ofere un contract pe trei sezoane, din vara anului viitor, scrie Cancan. Mijlocasul Stelei ar urma sa castige 300.000 de euro pe an si 200.000 la semnatura. In cazul in care Gigi Becali nu va accepta sa-l dea imprumut pe Nicolita acum, atunci turcii il vor oferta pe jucator la inceputul anului viitor, cand intra in ultimele sase luni de contract. Turcii nu sunt singurii care il vor pe Banel, in cursa pentru stelist fiind si Nancy si Eintracht Frankfurt.

Românii care ar putea să schimbe piaţa imobiliară din Marea Britanie. Invenția lor i-a adus în atenția guvernului britanic