Dinamo Cristian Balgradean Superliga

Balgradean poate pleca in schimbul unei sume INFIME de la Dinamo! "Cainii" si-au anuntat portarul ca e liber sa-si caute echipa

Balgradean poate pleca de la Dinamo in schimbul unei sume infime.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 03 Iulie 2014, 14:40
Data actualizarii: Joi 03 Iulie 2014, 18:19

Dinamo s-a despartit in aceasta vara de doua dintre piesele importante din sezonul trecut, Dragos Grigore, vandut la Toulouse, si George Tucudean, revenit in Belgia. Cu toate acestea, situatia financiara a clubului, dar si faptul ca nu va juca in cupele europene, poate face ca echipa din Stefan cel Mare sa mai ramana si fara alti jucatori importanti.

Astfel, unul dintre urmatorii fotbalisti care vizeaza o plecare este portarul Cristi Balgradean (26 de ani), jucator care a intrat in ultimul an de contract, noteaza editia tiparita a cotidianului Gazeta Sporturilor.

Ajuns la 26 de ani, aflat la Dinamo din 2010, perioada in care a bifat 90 de aparitii in tricoul alb-albastru, Balgradean a primit si o hartie din partea conducerii, conform careia poate pleca la orice echipa in schimbul sumei de 100 de mii de euro.

Remunerat cu 144 de mii de euro anual, adica 12 mii de euro pe luna, Balgradean este dorit de mai multe echipe din Azerbaijan, desi Flavius Stoican ar dori sa-l tina in continuare la echipa, celelalte variante fiind Traian Marc si Catalin Samoila.

Balgradean a fost foarte aproape de o plecare de la Dinamo si in urma cu un an, cand a fost chiar in Belgia pentru a negocia cu Standard Liege. Acesta a ramas insa in Stefan cel Mare, dupa ce belgienii au ezitat sa parafeze detaliile intelegerii.

Modifică setările cookies