Badea: "Am avut numai de pierdut de pe urma lui Mircea Rednic si moral, si profesional!"

Autor: Sport.ro
Joi 13 Martie 2008, 16:21
"A CREAT TENSIUNE INTRE MINE SI SUPORTERI"

Fostul presedinte al Universitatii Craiova, Pavel Badea, a declarat ca Mircea Rednic nu avea de unde sa ia comisioane de la Craiova. "Nu avea de unde la Craiova sa ia comisioane, pentru ca am avut in acea vara doar 100.000 de euro pentru transferuri. De unde sa mai ia si el? Erau bani sa aduci doi dobermani si un rotwailer.
Ii doresc multa bafta ca antrenor si ii dau si un sfat: Mircea inbunatatesteti relatiile cu oamenii, daca nu vrei sa ai de pierdut. Este un antrenor bun, poate fi acuzat si suspectat pentru neincrderea si tensiunea pe care o provaoca in sanul echipei. Am avut numai de pierdut dupa urma lui, si moral, si profesional. Am fost scarbit de ce s-a intamplat in legatura cu el, de cum m-a tratat ca om.
A creat tensiune intre mine, suporteri, jucatori si mass-media. Ma trezeam cu jucatori in fiecare zi la club, care imi spuneau ca au fost chemati de Mircea Rednic. Una vorbeam cu el si alta se intampla. Nu am mai fost la un meci al Universitatii de trei ani. Chiar si asa, mereu am tinut pumnii stransi pentru Craiova. Insa, duminica, cu Rapid, voi veni la meci", a spus Badea.

Moțiunea de cenzură, dezbătută și votată în Parlament, marți. De câte voturi mai are nevoie Opoziția
BRAT