Demis pentru declaratii! Badea: "Bonetti are clauze in contract referitoare la discursul sau!"  

Autor: Sport.ro
Luni 05 Octombrie 2009, 14:59
Demis pentru declaratii! Badea: "Bonetti are clauze in contract referitoare la discursul sau!"  

Nicolae Badea a declarat ca in contractul lui Bonetti existau clauze referitoare la termenii discursului sau

Presedintele Consiliului Executiv al FC Dinamo, Nicolae Badea, a declarat, luni, agentiei Mediafax, ca nu a avut nimic de reprosat antrenorului Dario Bonetti din punct de vedere profesional, demiterea italianului survenind in urma incalcarii unor clauze contractuale prin declaratiile date presei.

Oficialul dinamovist a spus ca antrenorul Claudio Bozzini se va ocupa in continuare de pregatirea portarilor la Dinamo. "Claudio Bozzini va ramane antrenor secund la Dinamo si se va ocupa de pregatirea portarilor. Profesional, atat el, cat si Dario Bonetti au muncit foarte bine. Nu exista reprosuri profesionale. Lucrurile au fost de cu totul alta natura, in plan administrativ si in planul raporturilor contractuale."

"Existau clauze contractule, de unde pana unde se intinde discursul, cat de profund este si in ce termeni se poate realiza. Pana atunci sunt niste pasi de parcurs impreuna cu staff-ul administrativ. Nu putem trece peste niste etape doar pentru ca vrem sa facem un by-pass. Suntem in epoca microtehnologiei nu a lipiturilor reci si a straifurilor facute pe circuite", a spus Badea.

Presedintele gruparii "alb-rosii" urmeaza sa se intalneasca in cursul zilei de azi cu antrenorul italian Dario Bonetti pentru rezilierea contractului acestuia.

Referitor la numirea unui alt antrenor la Dinamo, Badea a lasat sa se inteleaga ca pana la sfarsitul lunii octombrie Ion Marin se va ocupa de pregatirea echipei. "Ne-am impus un moratoriu in relatia cu presa pana la sfarsitul lunii octombrie. Ne-am consumat tot stocul de timp in cursul zilelor de vineri si sambata. Nu suntem in silenzio stampa, dar suntem «no comment». Domnul Ion Marin a spus dupa meciul cu Pandurii Targu Jiu ca in raportul lui contractual cu Dinamo avea alte atributii, ceea ce era adevarat la ora respectiva. Timpul avut la dispozitie a fost scurt insa si nu am avut timp de asa ceva", a mai spus Badea.

Antrenorul Dario Bonetti a fost demis de la conducerea tehnica a formatiei Dinamo, presedintele Consiliului de Administratie, Nicolae Badea, prezent, sambata seara, in cantonamentul de la Saftica, anuntand ca in locul italianului echipa va fi pregatita de Ion Marin. Badea a calificat drept "impardonabile" declaratiile facute de Bonetti. Dario Bonetti a fost la un pas sa fie dat afara de vineri, de actionarii FC Dinamo Cristi Borcea si Vasile Turcu, insa atunci presedintele Nicolae Badea s-a opus, in cadrul unei intalniri care a durat aproximativ trei ore.
 

Capitala intră de sâmbătă în scenariul roşu. Ce se va închide şi ce va rămâne deschis
BRAT

Modifică setările cookies