Baba Alhassan FCSB Gigi Becali Superliga

Baba Alhassan a dezvăluit ce planuri de viitor are după ce Becali a negat că l-ar vrea la FCSB: „Asta îmi doresc!”

Baba Alhassan (22 de ani), mijlocașul central al lui FC Hermannstadt, este unul dintre cei mai în formă fotbaliști din Superliga.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 25 Septembrie 2022, 10:23
Data actualizarii: Duminica 25 Septembrie 2022, 10:28

Mijlocașul se află sub vizorul mai multor cluburi din străinătate și s-a vorbit inclusiv de interesul vicecampioanei FCSB față de jucător, însă Gigi Becali a negat informațiile.

Yaya Toure, idolul lui Alhassan 

„Da, mă onorează toată atenția aceasta, dar scopul meu principal este să joc fotbal. Iubesc acest sport și dau totul pe teren. Este tot ceea ce contează! Dacă noi suntem fericiți și tratăm fenomenul cu respectul pe care îl merită, atunci și suporterii și toți cei care ne urmăresc fie din tribună, fie la TV, sunt fericiți și ei.

Se întâmplă multe lucruri groaznice în lume, așa că merită să ne bucurăm de momente de fericire. Noi ne facem și ne vom face datoria. Momentan stăm bine, așa că putem fi optimiști. Avem o echipă omogenă, cu un antrenor care ne oferă încredere.

Personal, scopul meu e să ajut echipa și să marchez goluri. Dacă vin și pasele de gol, cu atât mai bine! Aici suntem ca o familie și avem grijă unul de celălalt. Ne respectăm foarte mult

Premier League (Anglia) și Yaya Toure. Îmi place fotbalul de acolo, mai ales pentru devotament și implicarea din fiecare meci, iar cât despre Yaya... Da, este cel mai bun!”, a spus Alhassan, într-un interviu pentru LPF.ro.

Hermannstadt ocupă locul trei în clasamentul Superligii, cu 22 de puncte în zece etape (un meci mai puțin disputat). În ultimele patru etape disputate are patru victorii consecutive.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies