FCSB Billel Omrani Gigi Becali Superliga

"Azi am văzut viteză la el, nu știu cu care să joc". Fotbalistul de la FCSB care a revenit în grațiile lui Gigi Becali

FCSB s-a impus cu scorul de 3-2 în deplasarea de la Botoșani, într-un meci contând pentru etapa a șasea din Superliga României. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 01 Decembrie 2022, 21:54
Data actualizarii: Joi 01 Decembrie 2022, 22:03

Pentru vicecampioana României au marcat Joonas Tamm (minutul 21), Andrea Compagno (minutul 30) şi Malcom Edjouma (minutul 73), în timp ce golurile gazdelor au fost reuşite de Sebastian Mailat (minutele 14, 66).

FCSB este la a treia victorie consecutivă în campionat, dintre care două în deplasare și a urcat pe locul cinci în clasament. FC Botoşani nu a mai câştigat de cinci etape, în care are trei egaluri şi două eşecuri.

Gigi Becali, mulțumit de evoluția lui Billel Omrani

Introdus pe teren în minutul 67, Billel Omrani a avut o evoluție bună, iar patronul de la FCSB a mărturisit că a fost încântat de jocul arătat de fotbalistul care îi intrase în dizgrație în ultima perioadă. 

"Avem și o mare problemă pozitivă acum: avem doi jucători - Omrani și Miculescu. Nu știu cu care să jucăm. Doi jucători de mare valoare cu care nu știm ce să jucăm. Până acum, nu mi-a plăcut de Omrani, dar azi am văzut viteză de joc. Mie asta îmi place! Ceea ce n-am văzut la Cordea azi, dar n-a jucat rău. Dacă dormi cu mingea la picior, nu-mi place", a declarat Gigi Becali la Digi Sport. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!