Lui Miriuta i-a disparut masina din parcare! A chemat paza hotelului: "Da, noi ti-am luat-o!" Dezvaluiri incredibile. Ce i se pregateste antrenorului de la Dinamo

Lui Miriuta i-a disparut masina din parcare! A chemat paza hotelului: "Da, noi ti-am luat-o!" Dezvaluiri incredibile. Ce i se pregateste antrenorului de la Dinamo

Relatia lui Vasile Miriuta cu Dinamo devine din ce in ce mai complicata!

Miriuta a avut o surpriza uriasa in aceasta dimineata. S-a trezit fara masina data de club, pe care o lasase aseara in parcare! Miriuta s-a panicat si l-a sunat pe secretarul general Bogdan Balanescu, care i-a transmis ca nu stie nimic si ca trebuie sa anunte paza de la RIN Otopeni, acolo unde locuieste.

Antrenorul s-a dus la centrul de securitate al hotelului si a urmarit pe camere ce s-a intamplat cu masina lui. A fost surprins sa vada ca cineva intra cu cheia, fara nicio problema, in autovehicul. Explicatia a venit de la presedintele Alexandru David, care i-a raspuns intr-un tarziu la telefon lui Miriuta.  Masina a plecat la revizie, iar Miriuta fusese informat, dar a uitat. :))

"Stiti care e defectul clubului Dinamo? Ca are o armata de oameni care se ocupa de masinile jucatorilor, de masinile antrenorilor sa le faca revizii, sa le spele, sa le faca plinul. Ce treaba are securitatea hotelului cu faptul ca antrenorul Miriuta trebuia sa stie ca se face revizia masinii? Miriuta are masina de schimb si merge cu ea. El nu vorbeste cu cei care-i fac treaba, ca el are lucruri mai importante de facut! Primeste masina de schimb pana ii revine cealalta", a spus Alexandru David la PRO X.

"Miriuta a stat cu mine in fiecare zi, nu am avut niciun fel de problema. In lipsa unor rezultate, orice e posibil. Nu vi se pare normal?", a raspuns David in momentul in care a fost intrebat despre posibila demitere a lui Miriuta.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Moderna speră ca o a treia doză, suplimentară, pentru vaccinul său împotriva Covid-19 să fie disponibilă în toamnă
BRAT
Modifică setările cookies