Cristiano Bergodi Rapid Victor Angelescu Superliga Cristiano Bergodi

Avertismentul pe care Angelescu i-l transmite lui Cristiano Bergodi: „Atunci ne vom gândi la alte măsuri”

Acționarul minoritar al Rapidului, Victor Angelescu, a subliniat faptul că antrenorul italian Cristiano Bergodi beneficiază în continuare de sprijinul conducerii.

Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Marti 15 August 2023, 21:02
Data actualizarii: Marti 15 August 2023, 21:20

Angelescu a atras, însă, atenția că seria de rezultate slabe nu poate continua fără consecințe. Angelescu a precizat că principalul obiectiv al Rapidului rămâne acela de calificare în playoff-ul Superligii.

„Da, îl susținem pe Bergodi în continuare, plus că nu ai ce concluzie să tragi, ținând cont de felul în care s-au pierdut punctele.

Nu mi-am făcut un număr de puncte exact, probabil că peste zece puncte ar fi o problemă, dar te gândești că dacă intri în play-off sunt de fapt cinci puncte. Dacă nu putem să ne atingem obiectivul sau dacă seria va continua mult, ne vom gândi și la alte măsuri.

Angelescu: „N-am luat niciun gol normal până acum!”

Supărarea mai mare e felul în care pierdem. Parcă toate s-au făcut împotriva noastră, noi încă n-am luat un gol normal. N-am luat niciun gol normal până acum, am primit trei autogoluri, au greșit fundașii centrali la mijlocul terenului.

Avem noroc într-un fel că seria se întâmplă când suntem la începutul campionatului, că ar fi fost mai dificil dacă venea o astfel de serie înainte de play-off”, a spus Victor Angelescu, la Digisport.

Rapid București ocupă locul 11 în clasamentul Superligii, cu cinci puncte (o victorie, două egaluri și două înfrângeri).

Giuleștenii au o singură victorie în acest sezon şi doar două puncte în trei partide jucate pe teren propriu.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!