Marti 03 Aprilie 2018, 21:07

Avertismentul lui Radoi pentru stelisti: "ADIO titlu daca pierdeti cu Craiova!" Raspunsul lui Becali

"Stelistii pierd titlul daca-i bate Craiova" - spune Oracolul Radoi. Oltenii fac Pastele la Bucuresti. In a doua zi de Paste e derbyul cu stelistii.

Bucurati-va de fotbal in direct la PRO TV! Marti, 24 aprilie, 21:45 Liverpool - AS Roma. Miercuri, 25 aprilie 21:45 Bayern - Real Madrid in semifinalele Champions League!

Arsenal - Atletico, joi, 22:00, in direct la PRO X! Bucurati-va de fotbal!

La Craiova - CFR, stelistii au tinut cu oltenii. Acum e randul CFR-ului sa le faca galerie oltenilor. Craiova nu i-a mai batut pe stelisti de 16 ani.

"Se pot rasturna lucrurile in urmatoarea etapa", spune Muresan.

"Nu stiu cum va fi. Eu atata stiu, jucam acasa si castigam meciul", raspunde Becalli. 

"Steaua e favorita. Daca Steaua pierde, va fi foarte greu de remontat pentru ca sunt putine meciuri", spune Radoi. 

Dupa moartea lui Tilihoi, fotbalistii Craiovei Maxima nu vor mai purta tricoul cu numarul 3 la meciurile lor. I l-au daruit fiului lui Tilihoi! 

 Pentru ca urmeaza derbyul cu stelistii, fotbalistii Craiovei n-au timp sa-si ajute iubitele in bucatarie, inainte de Paste.2 comentarii
  • 4 2018
    Serafim Claudiu Hai U’ Craiova bate tot ce prinzi si ia tot ce poti lua sa fi cum ai fost odata Craiova maxima.Mult succes si bafta,Dumnezeu sa va ajute sa fi-ti chiar buni sa va meritati ce ve-ti avea de astazi in colo....
  • 4 2018
    LM Ce mai vrea si Radoi ,asta ,a ajuns si el oracol si noi nu stim.Eu nu recunosc ca oracol decat pe Mitica Dragomir,dar si asta da multe rateuri....
Experți în Drept, despre ce se ascunde în spatele sesizării CCR de către Guvern, în cazul lui Kovesi: ”Este atât de limpede”
BRAT