Avertismentul lui Gigi Becali pentru unul dintre jucatorii din TRIPLETA DE AUR: "I-am spus si lui, risca sa moara talent!" Care e preferatul lui

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 17 Iulie 2018, 12:37
Data actualizarii: Marti 17 Iulie 2018, 12:48

Gigi Becali a vorbit la Ora Exacta in Sport despre cei 3 jucatori pe care ii considera viitorul echipei nationale si a dezvaluit ce i-a spus lui Florinel Coman, singurul care ii da emotii din cei trei.

"Nu mai discutam despre transfer, Man pleaca peste 2 ani. El nu pierde mingea. Daca ai 10 jucatori ca Man, fiecare pe profilul lui, mingea ramane numai la tine. El nu o pierde. Cand mingea e la el, stanga-dreapta, paseaza, el are si dribling in viteza.

Eu i-am spus si lui Florinel: <<tu esti mai talentat ca Man, dar tu pierzi mingea>>. Aia cand vin si dau 50-100 de milioane pe un fotbalist, ei se uita la un meci. Ia sa vedem, asta pierde mingea sau are grija de ea? Daca n-ai grija de minge, nu esti fotbalist. Cel mai mult iubesti mingea. Pai si daca o iubesti, cum o lasi sa o ia altul? Lucruri simple, asta are Man. El nu pierde mingea.

Problema lui Florinel Coman este ca in loc sa explodeze, sa creasca, vad ca el ramane pe loc. Nici valoarea pe care o avea la Hagi nu o mai are, juca mai bine decat la noi. Eu spun adevarul, asta e. Pierde mingea, o pierde prea mult, la Hagi nu o pierdea atat. Dar e si posibil sa explodeze. E posibil si sa se nasca talent si sa moara speranta. Dar la Man si la Morutan nu este posibil.

Man nu pierde mingea de acum, e prea devotat. N-ati vazut ca atunci cand se cearta jucatorii pe el nu il intereseaza? El se gandeste doar la fotbal. Gandul lui e la mingea. Morutan e la fel. E profesionist, nu se intereseaza decat de fotbal. E cuminte, la ora 11 e in pat. Man si Morutan garantez eu acum ca vor fi staruri. Coman cred, talentul il recomanda acum" a spus Gigi Becali la Pro X.

Modifică setările cookies