Nationala

FABULOS! Gigi Becali pariaza ca Romania va repeta performanta Croatiei: "Vom juca semifinala Cupei Mondiale!" Cei 3 jucatori care pariaza ca vor duce nationala acolo

Gigi Becali pariaza pe Romania la editia din Qatar.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 17 Iulie 2018, 11:36
Data actualizarii: Marti 17 Iulie 2018, 11:46

Patronul vicecampioanei Romaniei, Gigi Becali, considera ca nationala Romaniei are un viitor luminos avand in vedere generatia de tineri

"E mai greu acum de intrat in grupele Europa League, echipele s-au intarit. Au crescut adversarii, noi suntem la acelasi nivel. Pot sa spun chiar ca am crescut putin, ca organizare, dar incet-incet. Am avut marfa mai buna, ma refer la jucatori. Dar acum vine o perioada de mari valori, asa cred eu. Eu vad Romania peste 4 ani sa joace semifinala de Cupa Mondiala cu jucatorii care sunt acum.

Eu vad ce marfa avem, daca sunt bine intretinuti acesti jucatori. Eu ii vad pe Man, Morutan, Coman ca sunt de inalta clasa. Si Tanase chiar. Eu am spus de cei 3 ai mei, nu ii cunosc pe Cicaldau si Razvan Marin. Nu mai stiu cum merg acolo. Eu stiu de 3 jucatori: Man, Morutan si Florinel Coman. Tanase si el sigur el va fi la nationala. Nu pot sa zic de Dragos Nedelcu.

Nedelcu va fi reprofilat in fundas central pentru ca avem nevoie de un jucator mult mai agresiv acolo" a spus Gigi Becali la Pro X.

Modifică setările cookies