Gigi Becali a dezvaluit ce se intampla cu Alibec: "In maxim 5 zile pleaca!" Ce OFERTA a facut pentru atacantul de 2mil dorit de FCSB

Becali a vorbit despre situatia lui Alibec si a lui Zahovic.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 17 Iulie 2018, 12:03
Data actualizarii: Marti 17 Iulie 2018, 12:50

Transferul lui Denis Alibec la Al Shabab parea in pericol sa nu se mai realizeze. Becali a dezvaluit insa la Ora Exacta in Sport ca atacantul va ajunge pana la urma la echipa lui Sumudica, Al Shabab:"Cred ca da. In maxim 5 zile pleaca" a spus Gigi Becali la Pro X.

Patronul Stelei considera ca atmosfera s-a imbunatatit la echipa odata cu disparitia lui Denis Alibec. Becali este si fan al noului sistem propus de Dica, 4-3-3.

"Eu mi-am spus parerea si el (Dica) a fost de acord, ca e altceva. Eu am spus ca e nevoie de un atacant. Insa mie mi-a placut ca mingea a fost doar la noi. Am jucat cu 4 echipe bune, chiar foarte bune. Dar mingea a fost doar la noi. Pe mine asta ma intereseaza la fotbal, asta e filosofia mea. Golul vine pana la urma. Asta era filosifia lui Cruyff.

Avem timp pana in septembrie sa facem transferuri. Normal ca vreau un atacant, 100% vreau sa aducem un atacant. Dar sa vedem cine o sa fie acela. N-am facut inca o oferta (pentru Zahovic) pentru ca sunt foarte pretentiosi, vor foarte multi bani. Eu am vrut sa-l iau imprumut cu drept de cumparare. Poate sa spuna orice suma vor dar sa-l puna intr-o clauza de cumparare. Cat? 2 milioane. Un an imprumut cu clauza de cumparare de 2 milioane. Nu pot sa dau 2 milioane pe un jucator pe care nu il stiu bine. Steaua e club greu, foarte complex" a mai spus Becali.

Modifică setările cookies