Gigi Becali a dezvaluit ce se intampla cu Alibec: "In maxim 5 zile pleaca!" Ce OFERTA a facut pentru atacantul de 2mil dorit de FCSB

Becali a vorbit despre situatia lui Alibec si a lui Zahovic.

Transferul lui Denis Alibec la Al Shabab parea in pericol sa nu se mai realizeze. Becali a dezvaluit insa la Ora Exacta in Sport ca atacantul va ajunge pana la urma la echipa lui Sumudica, Al Shabab:"Cred ca da. In maxim 5 zile pleaca" a spus Gigi Becali la Pro X.

Patronul Stelei considera ca atmosfera s-a imbunatatit la echipa odata cu disparitia lui Denis Alibec. Becali este si fan al noului sistem propus de Dica, 4-3-3.

"Eu mi-am spus parerea si el (Dica) a fost de acord, ca e altceva. Eu am spus ca e nevoie de un atacant. Insa mie mi-a placut ca mingea a fost doar la noi. Am jucat cu 4 echipe bune, chiar foarte bune. Dar mingea a fost doar la noi. Pe mine asta ma intereseaza la fotbal, asta e filosofia mea. Golul vine pana la urma. Asta era filosifia lui Cruyff.

Avem timp pana in septembrie sa facem transferuri. Normal ca vreau un atacant, 100% vreau sa aducem un atacant. Dar sa vedem cine o sa fie acela. N-am facut inca o oferta (pentru Zahovic) pentru ca sunt foarte pretentiosi, vor foarte multi bani. Eu am vrut sa-l iau imprumut cu drept de cumparare. Poate sa spuna orice suma vor dar sa-l puna intr-o clauza de cumparare. Cat? 2 milioane. Un an imprumut cu clauza de cumparare de 2 milioane. Nu pot sa dau 2 milioane pe un jucator pe care nu il stiu bine. Steaua e club greu, foarte complex" a mai spus Becali.VIDEO PROTVPLUS.RO

Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33
Bilanțul victimelor cutremurului din Turcia a ajuns la 21 morți și 1.000 de răniți. Imagini terifiante
BRAT