U Cluj romario pires Superliga Superliga

OFICIAL Avalanșă de plecări la 'U' Cluj! Romario Pires și alți șase jucători s-au despărțit de ardeleni

„Șepcile roșii” au terminat pe locul 10 ediția 2022/23 a Superligii României.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 08 Iunie 2023, 18:06
Data actualizarii: Joi 08 Iunie 2023, 18:06

FC Universitatea Cluj și-a revendicat a patra poziție în play-out-ul campionatului cu 33 de puncte. După nouă etape disputate, ardelenii au adunat cinci victorii, un rezultat de egalitate și trei înfrângeri.

Avalanșă de plecări la 'U' Cluj! Romario Pires și alți șase jucători s-au despărțit de ardeleni

Conducerea de pe „Cluj-Arena” a dat startul perioadei de plecări! Astfel, 'U' a anunțat pe rețelele social media că se desparte de șapte jucători, în frunte cu Romario Pires, care e cotat la 400.000 de euro, conform site-urilor de specialitate.

Florin Ilie, Denis Ispas, Adrian Bălan, Lorand Fulop, Ivan Goranov și Aurelian Păun sunt ceilalți jucători care nu vor mai fi prezenți în lotul lui 'U' Cluj în sezonul următor.

„FC Universitatea Cluj a încetat colaborarea cu șapte dintre jucătorii care au făcut parte din lotul echipei noastre în sezonul precedent.

Clubul nostru se desparte de Romario Pires, Florin Ilie, Denis Ispas, Adrian Bălan, Lorand Fulop, Ivan Goranov și Aurelian Păun, jucători care au ajuns la final de contract.

Le mulțumim tuturor pentru munca depusă la “U” și le dorim mult succes în viitor!”, se arată în comunicatul oficial emis de cei de la 'U' Cluj.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!