Gigi Becali csa steaua FCSB Fotbal intern

Gigi Becali nu renunță la atacurile împotriva celor de la CSA Steaua: "Păi cine să vină să se asocieze cu ei?"

FCSB și CSA Steaua se află în război pentru identitate, marcă și palmares de mai mulți ani.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 08 Iunie 2023, 17:14
Data actualizarii: Joi 08 Iunie 2023, 17:24

Gigi Becali nu ratează nicio ocazie de a-i ataca pe rivalii din Ghencea, iar de această dată a vorbit despre situația financiară în care se află echipa din Liga 2. 

Patronul celor de la FCSB este de părere că CSA Steaua nu va găsi investitori privați pentru a putea obține dreptul de promovare în Superliga României și este hotărât să lupte pentru anularea mărcilor câștigate în instanță de gruparea Armatei. 

Declarațiile lui Gigi Becali despre situația de la CSA Steaua
 

"Imediat se fac 10 ani de când au marca. Să vedem cât au produs. Că la proces o să îi întrebe judeătorul cât au produs cu marca Steaua în ultimii 10 ani dacă tot cer despăgubiri. Şi ce o să zică? Că nu doar că n-au produs nimic, au şi cheltuit vreo 10 milioane de euro.

E ca şi cum ai un apartament pe care vrei să îl închiriezi cu 500 de euro şi după câţiva ani te trezeşti că tu nu ai făcut niciun ban din chirie, ba chiar ai pierdut că a trebuit să îl întreţii. Dar astea o să se vadă în instanţă, la judecată.

Păi cine să vină să se asocieze cu ei? Ei nu îşi mai permit acum să se asocieze cu privaţii pe mai puţini bani decât au declarat, 3,7 milioane de euro pe an, la cât au evoluat ei folosirea siglei. Cine vine, trebuie să dea banii ăştia.

Şi cine îi dă? Nu îi dă nimeni. Oricum, încet-încet o să le anulez eu mărcile. Deja am anulat patru. Pentru că ceea ce s-a întâmplat în 2014 (n.r. la procesul în care a pierdut marca Steaua) este inadmisibil. 

Eram şi în puşcărie, au reuşit cumva, dar nu ştiu ce a fost acolo. Dar nu merge asta la nesfârşit. Şi nici nu au cum să se asocieze cu un privat. Păi cine îţi dă ţie 3,7 milioane de euro pe an pentru închirierea mărcii Steaua? Nu îţi dă nimeni, garantez asta", a spus Gigi Becali, potrivit Fanatik.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!