"Jucatorii si-au dat seama ca mai jos de atat nu se poate!" Craiova a trecut peste umilinta din Europa League si e gata sa dea tot in lupta la titlu

Aurel Ticleanu spera ca oltenii sa-si revina dupa eliminarea din preliminariile turului I Europa League.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 31 August 2020, 11:02
Data actualizarii: Luni 31 August 2020, 11:56

Fostul component al Craiovei Maxima, Aurel Ticleanu (61 de ani) a povestit pe scurt cate batai de cap i-au adus greselile de arbitraj din intreaga sa cariera, dar si despre revenirea jucatorilor Craiovei dupa esecul de la Tbilisi.

"Cred ca jumatate din parul meu s-a dus datorita greselilor de arbitraj. Si Sorin Cartu si l-a smuls, Ilie Balaci la fel. Nu stiu cum au reusit sa salveze lucrurile astea. Imi aduc aminte de maestrul Paunescu care, in momentul cand au inceput sa ne fure la nivel international, a scris un articol in care spunea ceva de genul <<Multumesc celor care ne-au pregatit pentru marile furturi din strainatate cu micile furturi din meciurile de acasa>>. 

Important este pentru Craiova sa se ajute singuri inainte de toate. Ma bucur ca si-au revenit destul de repede pentru ca au jucat foarte slab acolo. Probabil ca jucatorii si-au dat seama ca mai jos de atat nu se poate la nivel international. Cred ca pregatesc o revansa de pe acum. A fost o deplasare grea si la Sfantu Gheorghe, nu se castiga usor acolo. Astra la fel, un adversar incomod, au si ei probleme. Dar daca se rezolva problema financiara, Astra poate sa faca viata grea oricui", a declarat Aurel Ticleanu la emisiunea Ora exacta in Sport de pe PRO X.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!