Au venit dupa Piturca, pot pleca cu un alt nume mare din Romania. Surpriza de proportii dupa negocierile cu probleme de la FRF

Arabii au venit sa-l ia pe Piturca, dar pot pleca din Romania cu Hagi.

Trebuie sa-l convinga sa conduca Academia de la distanta, din Arabia Saudita. E a doua oferta de la arabi pe care o primeste Hagi in aceasta vara.

Iordanescu l-a propus si pe Hagi la Al Ittihad. Iordanescu a antrenat-o pe Al Ittihad. Hagi tocmai a refuzat o oferta mai mare din Emirate.

In Arabia Saudita, pe Regele Hagi il asteapta Reghe: "Am avut in vara... de ce nu!? Am avut oferta foarte mare", spune Hagi.

Hagi n-a mai antrenat de 3 ani. Cu o exceptie - a stat pe banca sambata, la amicalul Viitorului de la Atena, cu Panathinaikos.

"Ca o fi echipa mea de club, ca o fi alta echpa de afara... ca o fie echipa nationala, mai speram, nu? Important e ca mie imi place meseria asta. tehnic cred ca ma pricep!", spune Hagi.

Citeste si:Gica HagiAl Ittihad

Revoluție în Ring: Biea, Bogdan Stoica, Amansio Paraschiv si ‘Tanculetul’ Iancu dau cu pumnul în direct la PRO X, vineri, 20:00!

VIDEO PROTVPLUS.RO

Inspectorul PRO: City Insurance încearcă să evite falimentul, cu zeci de mii de dosare de daună RCA neplătite. Măsurile ASF
BRAT
Modifică setările cookies