coronavirus FC Botosani Universitatea Craiova Superliga

Au fugit de COVID! Oltenii descriu scene INCREDIBILE cu jucatorii Botosaniului! Ce s-a intamplat in toiul noptii

Patronul Botosaniului, Valeriu Iftime, a descris scene incredibile care s-ar fi petrecut aseara, la Craiova, dupa ce s-a aflat ca doctorul moldovenilor e pozitiv la coronavirus.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 12 Iunie 2020, 17:11
Data actualizarii: Vineri 12 Iunie 2020, 17:13

"Sunt nedormit si daramat dupa comportamentul de ieri al celor de la DSP Craiova. Aseara la 10, dupa ce au dat doua telefoane si au intrebat cine a fost in contact direct cu doctorul, jucatorii au fost escortati ca niste borfasi care au spart un seif. Nu a venit nimeni sa le explice absolut nimic, pur si simplu au sunat si au trimis girofarele. Daca cineva are o explicatie, sunt gata sa ascult, insa sunt complet dezamagit", a spus Iftime pentru sport.ro.

Oltenii au insa o alta versiune. Craiovenii spun ca a fost dorinta conducerii de la Botosani ca echipa sa plece pentru a nu ramane in izolare 14 zile.

"Domnii de la Botosani s-au interesat si au aflat ca daca ar fi ramas pana dimineata ar fi trebuit sa ramana vreme de 14 zile in carantina la Craiova. Exact cum a ramas doctorul echipei, care a fost transportat la spitalul de boli infectioase. Doar medicul a ramas acolo, nu si ceilalti doi oameni care au venit cu el la Craiova. Echipa a parasit hotelul la 23:30, fiindca asa au hotarat reprezentantii clubului", a spus surse din DSP Craiova pentru Gazeta Sporturilor.

Modifică setările cookies