VIDEO EXCLUSIV "Au dat o palmă justiției mondiale". Cum a comentat Dumitru Dragomir situația lui Djokovic din Australia 

Situația lui Novak Djokovic din Australia este intens analizată. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 12 Ianuarie 2022, 11:52
Data actualizarii: Miercuri 12 Ianuarie 2022, 12:22

În cadrul unei intervenții telefonice la emisiunea "Ora Exactă în Sport", Dumitru Dragomir a vorbit despre mai multe subiecte actuale în sportul național și internațional, inclusiv despre situația lui Novak Djokovic

"Părerea mea este că s-au făcut greșeli de ambele părți. S-a făcut un abuz cu el când l-au ținut zece ore în anchetă, nu trebuia să-i dea viză. Ce m-a bucurat cel mai mult e că au dat o palmă justiției mondiale. Și la ei sunt orgolii politice.", a declarat Dumitru Dragomir la PRO X

3 ani de închisoare, pedeapsa maximă care i s-ar putea aplica lui Novak Djokovic

Liderul ATP a afirmat că a fost asimptomatic și că s-a simțit bine inclusiv după ce a făcut testul COVID, în data de 16 decembrie dar a acordat cadouri juniorilor din Belgrad și un interviu publicației franceze L'Equipe în zilele de 17 și 18 pentru a-și onora angajamentele făcute. 

Djokovic a dezvăluit că s-a simțit obligat să țină interviul cu L'Equipe pentru a-și onora cuvântul dat cu mult timp înainte și a spus că nu a vrut să îl dezamăgească pe jurnalist. 

Legea statului sârb nu este însă de partea liderului ATP, comportamentul său din zilele de 17 și 18 decembrie, când știa că era infectat cu coronavirus putând fi judecat pentru o încălcare a protocolului sanitar. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!