Tenis

Mama lui Novak Djokovic, declarație incredibilă: „Nu puteți să îl împușcați, e tenismen, nu politician sau criminal!”

Mama lui Novak Djokovic a negat că fiul său ar fi știut că e pozitiv la COVID în timpul aparițiilor publice făcute în 17 și 18 decembrie. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 12 Ianuarie 2022, 09:06
Data actualizarii: Miercuri 12 Ianuarie 2022, 09:13

Cu câteva ore înainte ca Novak Djokovic să clarifice pe Instagram lucrurile rămase neexplicate cu privire la testarea pozitivă din decembrie și la falsul în declarații utilizat în momentul intrării în Australia, mama numărului 1 ATP, Dijana Djokovic a declarat că fiul său probabil nu știa că fusese pozitiv cu COVID.

Novak Djokovic a făcut un test COVID în după-amiaza zilei de 16 decembrie, primind rezultatul în seara aceleiași zile, iar vizita la centrul de juniori și interviul acordat L'Equipe au avut loc în 17 decembrie, rezultând că Novak Djokovic știa că este pozitiv la COVID în acele zile.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

Dijana Djokovic: „Nu puteți să îl împușcați, e un tenismen, și nu vreun politician sau criminal!”

„Nu pot să spun exact ce s-a întâmplat, pentru că nu am fost acolo. Am citit despre subiect în presă, dar nu am vorbit cu Novak despre asta. Ce pot să spun e că judecătorul Kelly a avut la dispoziție 7 ore să audă cazul, iar apoi a decis ca Novak să fie liber,” a punctat Dijana Djokovic. 

Întrebată despre aparițiile fiului său în public ca persoană pozitivă la COVID, Dijana Djokovic a replicat: „Nu a știut, probabil că nu a știut. Când și-a dat seama că e pozitiv, a intrat în izolare. Nu pot să spun nimic despre asta. Cel mai bine e să îl întrebați pe el,” a declarat Dijana Djokovic pentru Sunrise. 

Mesajul de luptă transmis de mama lui Novak Djokovic

„Citind presa, am văzut că există posibilitatea ca el să fie în continuare deportat, lucru care m-a îngrijorat mult. Ne rugăm cu toții să rămână și să joace. Nu puteți să îl împușcați, e un tenismen, nu e vreun politician sau criminal,” a adăugat Dijana Djokovic, potrivit Punto de break

„Vă mulțumesc. Sper că va juca și va câștiga, să arate lumii că este cel mai sănătos om din lume și că e cel mai bun jucător din lume,” a fost mesajul de încheiere transmis de mama liderului ATP

Modifică setările cookies