"Atunci mi s-a rupt filmul... m-am nascut a doua oara!" Primul interviu al lui Eugen Neagoe dupa ce a trecut pe langa moarte

"Atunci mi s-a rupt filmul... m-am nascut a doua oara!" Primul interviu al lui Eugen Neagoe dupa ce a trecut pe langa moarte

Eugen Neagoe a trait clipe socante duminica seara.

Eugen Neagoe a acordat primul interviu dupa momentele de cosmar de la partida dintre Dinamo si Universitatea Craiova.

"(Doctorii mi-au spus) ca  m-am nascut a doua oara. asta e primul lucru care imi vine in minte din tot ce mi-au transmis. Totul e foarte bine. Trebuie doar sa iau cateva pastile. in urmatoarea saptamana, cate 3 pe zi, apoi cate doua pe zi alte sapte zile si in a treia saptamana o singura pastila.

Nicio secunda (nu mi s-a spus sa renunt la antrenorat)! Mi-a spus ca pot sa fac absolut orice, inclusiv sa antrenez, dar ca macar 3-4 saptamani sa ma linistesc. Cu siguranta, voi reveni in antrenorat.

Un singur lucru mi-a cerut sa nu mai fac. Sa renunt la tigari. Chiar m-a rugat frumos sa nu mai fumez. Am vazut o mare tampenie, ca fumam si cate 3 pachete pe zi. Cum sa sustina cineva asa ceva? Cel mai mult intr-o zi poate ca fumam 15-20 de tigari, sa zic un pachet. Si cafea beau, da, cate 3-4-5 pe zi, dar nu cafeaua e problema, dovada ca nici acum nu mi-a interzis doctorul" a spus Eugen Neagoe pentru gazeta.

"Atunci mi s-a rupt filmul"

Eugen Neagoe a povestit ce s-a intamplat pe parcursul zilei si a serii in care a suferit o fibrilatie ventriculara fara puls.

"(V-a fost rau pe parcursul zilei?) Absolut deloc! Chiar m-am simtit foarte bine. M-am si odihnit dupa-amiaza. Iar de la ora 15:00 pana cand am ajuns la stadion cred ca am fumat cel mult doua tigari. Dupa ce a inceput meciul, cam prin minutul 10 am simtit ca ametesc. M-am dus si m-am asezat pe banca.

Apoi, m-am mai ridicat, am mai strigat la baieti, dar iarasi am ametit. Atunci i-am zis secundului Moga sa-l cheme pe doctorul Batineanu. A venit, s-a asezat langa mine si mi-a dat niste apa plata cu vitamine. Da, fiindca instantaneu m-au trecut niste transpiratii... Eu, care nu transpir aproape deloc, eram aproape lac de apa. Dupa ce am renuntat la sacou... Nu mai stiu nimic. De acolo s-a rupt filmul pentru mine.  in ambulanta. Atunci m-am revenit, chiar in momentul in care a plecat de langa teren.

Nu m-am gandit (daca renunt la Dinamo), dar probabil ca in zilele viitoare voi discuta cu cei din conducerea clubului. Oricum, ei au fost alaturi de mine aproape non-stop, m-au vizitat la spital, am vorbit in fiecare zi" a mai spus Neagoe.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Testarea rapidă în farmacii pentru depistarea COVID-19, aprobată de Ministerul Sănătăţii
BRAT
Modifică setările cookies