Banel Nicolita FCSB Vlad Chiriches Superliga

"Ați văzut ce înseamnă? Dădea siguranță". Bănel Nicoliță a numit jucătorul care lipsește de la FCSB

FCSB a terminat la egalitate cu Universitatea Cluj, scor 2-2 , în ultimul meci din etapa a 11-a a Superligii de fotbal.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 03 Octombrie 2023, 21:24
Data actualizarii: Marti 03 Octombrie 2023, 21:25

Liderul a deschis scorul prin Joyskim Dawa (8). Dan Nistor (26) a restabilit egalitatea după o acţiune personală.

FCSB a intrat la pauză în avantaj, graţie golului marcat de Adrian Şut (39), care a reluat în plasă mingea respinsă de Gorcea la lovitura liberă executată de Florinel Coman. U Cluj a marcat golul prin care a obţinut un punct prin Bogdan Mitrea (88), cu capul, după un corner executat de Nistor.

Vlad Chiricheș, o absență importantă pentru FCSB

Bănel Nicoliță este de părere că liderul din campionat este afectat de absența lui Vlad Chiricheș, cel care îl completa și ajuta pe Dawa.

"Cred eu, o problemă, din punctul meu de vedere, se schimbă jucătorii foarte mult. Iar a început pe linia de fund, iar morişca. Până acum noi îl criticam pe Chiricheş, vorbim de oameni, bine nu toţi.

Nu noi, dar vorbim în general. Aţi văzut ce înseamnă Chiricheş? Dădea siguranţă, ieşea cu mingea la picior, construia. Îl cizela pe Dawa, pentru că Chiricheş vorbea cu el în teren.

Îl acoperea, eu îl ştiu pe Chiricheş, comunicau foarte bine în teren. Pentru mine 100% e nevoie de Chiricheş. Chiar dacă… el e un jucător căruia nu îi este frică de joc. Are personalitate, iese cu mingea la picior.

Driblează, dă pase riscante, câştigă teren. Şi aţi văzut cât urcă, ajunge şi la finalizare câte odată. Acum la ultimul meci ai lăsat adversarul să intre peste tine. Cinci meciuri la rând în care lasă adversarul să intre peste el.

În momentul în care conduci doar cu un gol diferenţă. Uitaţi-vă la meciurile FCSB-ului. Au condus cu 2-1 în minutul 65, după care s-au retras", a declarat Bănel Nicoliță, potrivit Fanatik

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!