Atenție, „câine” scump! Cât a plătit Becali pentru Sorescu și cât trebuie să scoată din buzunare pentru a-l păstra și din vară

Deian Sorescu FCSB Gigi Becali Superliga Deian Sorescu
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 17 Ianuarie 2023, 08:43
Data actualizarii: Marti 17 Ianuarie 2023, 08:57

Gigi Becali va trebui să bage mâna adânc în buzunare pentru transferul definitiv al lui Deian Sorescu (25 de ani) la FCSB.

FCSB și Rakow Czestochowa au ajuns la un acord pentru împrumutul lui Deian Sorescu, până la vară, cu opțiune de cumpărare definitivă.

Fotbalistul de 25 de ani va purta tricoul cu numărul 22 și urmează să încaseze 16.500 de euro pe lună. Dacă va fi cumpărat definitiv de FCSB, în următorii trei ani, începând din vară, va încasa 19.000 de euro lunar.

Becali, dispus să plătească un milion de euro pentru Sorescu

Un milion de euro va trebui să le achit Becali polonezilor dacă va dori să-l transfere definitiv pe Deian Sorescu la FCSB.

Patronul vicecampioanei a plătit 50.000 de euro, potrivit gsp.ro, pentru împrumutul lui Sorescu, urmând să achite o sumă suplimentară de 950.000 de euro în vară, pentru a-l transfera definitiv.

Deian Sorescu s-a născut la 29 august 1997, în Moldova Nouă. A crescut în Timişoara şi a început fotbalul la Politehnica Timişoara. A continuat la SSU Poli, actuala Poli Timişoara (Liga 2), iar în 2018 a semnat cu Dinamo. La începutul lui 2022 s-a transferat la Rakow Czestochowa, liderul la zi al campionatului Poloniei, pentru care a evoluat în 27 de partide, a înscris de trei ori şi a oferit trei pase de gol. De asemenea, şi-a trecut în palmares Cupa şi Supercupa Poloniei. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!