Gabi Tamas Alin Stoica Steaua Superliga

"Atata timp cat va fi cel mai bun, poate sa-si puna si mesele in cap!" Mesajul primit de suporterii Stelei despre Gabi Tamas

Tamas a prins la Craiova primele sale minute la Steaua. Acum ar putea fi folosit ca titular, cu Petrolul, in Cupa Romaniei, joi, la 21:30, in direct la ProTV.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 04 Martie 2015, 15:56
Data actualizarii: Miercuri 04 Martie 2015, 15:59

Alin Stoica, jucator crescut de Steaua, spune ca Tamas trebuie acceptat de galerie, atata timp cat va arata ca este numarul 1 pe teren.

"Gabi a fost in Anglia, unde Gerrard a batut barmanul de era sa intre in puscarie si nu s-a mai intamplat nimic. Eu zic ca suporterii Stelei nu ar trebui sa aiba nicio retinere fata de Gabi."

"Atat timp cat va da totul si va fi cel mai bun pe teren, poate sa faca ce vrea acasa, sa-si puna si mesele in cap. Care e problema?"

"Eu i-am multumit lui Dumnezeu ca m-a dus de mic afara. Am crescut in spirit de invingator. Pentru ca numai la romani aud asta cu capul plecat sabia nu-l taie. Altii pleaca la razboaie... De aia, cand se duce afara, jucatorul roman se intoarce dupa 6 luni. Probabil ca nu se gasesc manele, nu se gasesc mici", a declarat Alin Stoica pentru DigiSport

Modifică setările cookies