Atac sau realitate? "Deranjeaza adevarul?! NU am jignit pe nimeni, da?!" Reghecampf face modificari de ultima ora la Steaua:

Atac sau realitate? "Deranjeaza adevarul?! NU am jignit pe nimeni, da?!" Reghecampf face modificari de ultima ora la Steaua:

Reghecampf a anuntat schimbari in echipa pentru meciurile care urmeaza.

Inainte de partida cu Dinamo, programata pe 1 martie, el a comentat diferenta dintre cele doua echipe.

Apoi a fost acuzat ca a jignit-o pe Dinamo. Acum a venit cu precizari suplimentare despre echipa sa, cat si despre cum se prezinta marea rivala inainte de meciul direct.

"Avem o mica problema, Tanase e suspendat, Trebuie sa gasim un inlocuitor. Acela va fi Chipciu, care va trece in dreapta, si automat va juca altcineva pe postul de atacant. Nu cred ca am schimbat foarte multe lucruri in echipa. Jucam mult mai ofensiv, de aceea m-am gandit ca e mai bine sa jucam cu un varf mobil. Nu conteaza ca am jucat cu Chiajna sau U Cluj, la fel am fi jucat si cu Dinamo sau CFR. Eu trebuia sa aleg primul 11 si am considerat ca acei jucatori sunt cei mai in forma", a spus antrenorul Stelei la Dolce.

"Eu nu trebuie sa dau explicatii. Claudiu Keseru munceste foarte mult si daca va merita, atunci va juca titular. Deocamdata este la inceput, trebuie sa cunoasca foarte bine echipa. Noi jucam cu totul altceva la Steaua. Orice jucator din lot are dreptul sa pretinda la postul de titular, dar eu alcatuiesc formatia", a mai spus Reghecampf la Dolce.

"Trebuie sa clarific, pentru ca nu-mi doresc ca la meciul cu Dinamo sa existe incidente. Nu mi-am dorit sa jignesc pe cineva de la Dinamo prin acea declaratie. Am spus ca Dinamo in momentul de fata nu reprezinta nimic pentru noi in lupta pentru locul 1. Nu cred ca am jignit pe nimeni. Sa aud apoi ca ies tot felul de oameni cu declaratii, Cornel Dinu, Bobar... oameni care nu au nicio legatura cu echipa! Eu am spus un adevar, de ce deranjeaza adevarul? Voi considerati ca acum Dinamo este la acelasi nivel cu Steaua!?", a mai spus Reghecampf.

VIDEO PROTVPLUS.RO

După ce a pus un jurnalist să găsească soluții pentru oamenii rămași cu trenul în câmp, directorul CFR revine cu explicații
BRAT
Modifică setările cookies